Prodanca și Corduneanu, întâlnire-șoc! Cum s-a pozat sexy-impresara cu cel mai temut om din Moldova!

Anamaria Prodan s-a pozat alături de unul dintre cei mai temuți și respectați oameni din România: Costel Corduneanu.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Anamaria Prodan a șocat pe Instagram după ce s-a fotografiat alături de Costel Corduneanu, considerat de mulți drept unul dintre capii lumii interlope din Moldova. Numele lui Costel Corduneanu este în aceeașe respectat și de temut în toată România. În imagini apare și soția ieșeanului iar cei trei s-au fotografiat într-o locație care pare să fie crama unui restaurant.

fara descriere

Interesant este că în același loc și în aceeași zi, Anamaria Prodan s-a fotografiat și alături de un alt personaj cunoscut: Dinu Gheorghe, cunsocut conducător al unor cluburi de fotbal din România cum ar fi: Rapid, Astra sau Dinamo. Anamaria Prodan a scris în dreptul imaginilor că ”își iubește prietenii”, semn că este în relații apropiate cu toți protagoniștii acestora. Nu se știe însă dacă întâlnirea a fost una întâmplătoare sau aceștia s-au strâns să pună la cale vreo afacere.

fara descriere

Costel Corduneanu este cunoscut ca apropiat al unor fotbaliști de națională, cum ar fi: Adi Popa, Claudiu Keșeru sau Gabi Torje. În 2015, înaintea unui meci cu Finlanda, cei trei au fost văzuți alături de Corduneanu la un club din Capitală.

Citeste si: Cum s-a pregătit Adrian Corduneanu pentru prima zi de școală a copiilor? Imaginea care a cules sute de like-uri

Citeste si: “Nora” lui Nuţu Cămătaru e o adevărată bombă sexy! Uite cum arată iubita lui Dany în costum de baie!

Citeste si: Ce îi face Adrian Corduneanu soţiei sale în jacuzzi! “Beleaua” şi „Diamantul roz” s-au zbenguit în apă! FOTO

Cine este Costel Corduneanu?

fara descriere

Constantin Corduneanu are 50 de ani și este un fost luptător care a reprezentat România la Jocurile Olimpice din 1992 și 1996. Născut într-o familie săracă, el a început să practice sportul la un club de lupte din Iași însă a făcut carieră la Steaua și Dinamo București. După retragerea din sport, începând cu anul 2002, Corduneanu a devenit un personaj temut în lumea interlopă iar în 2005 a fost cercetat pentru trafic de droguri. După 8 ani de procese, el a fost achitat de Înalta Curte.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate