Producţia WOWbiz.ro "Ştafeta mixtă", premiu pentru cea mai bună emisiune online. Realizatorii, Cornelia Ionescu şi Alex Nedelcu, declaraţii exclusive despre succesul lor. "O foarte mare realizare"

Emisiunea "Ştafeta mixtă" premiată la o gală prestigioasă. Moderatorii, Cornelia Ionescu si Alex Nedelcu, au ţinut discursuri emoţionante.

Autor: Lili Lascar

Seară mare pentru site-ul WOWbiz.ro. Colega noastră, Cornelia Ionescu şi fostul războinic Alex Nedelcu, au primit un premiu important, la Gala Performanţei şi Excelenţei. Transmisiunea live despre show-ul fenomen Exatlon, pe care aceştia o realizează, în fiecare joi pe facebook-ul WOWbiz.ro, a primit distincţia pentru cea mai bună emisiune interactivă online, "Ştafeta Mixtă" fiind un succes incontestabil încă de la primele ediţii.

Atât prezentatorii cât şi invitaţii lor din primul şi al doilea sezon al Exatlon-ului au deja o comunitate de zeci de mii de fani care îi urmaresc cu mare drag, de fiecare data.

Emoţionată, frumoasa Cornelia Ionescu le-a mulţumit în primul rând fanilor producţiei online, apoi colegului ei, despre care susţine că se descurcă extraordinar în rolul de moderator.

Emisiunea "Ştafeta mixtă" premiată la o gala prestigioasă. "E o încununare a muncii întregii echipe"

Mă bucur foarte mult pentru acest premiu. Este o încununare a muncii întregii echipe a site-ului WOWbiz.ro! Un merit imens însă în câştigarea lui îl au cititorii şi, în special, iubitorii show-ului Exatlon, care, în fiecare zi de joi, ne-au urmărit în număr foarte mare şi au dialogat cu mine şi cu Alex Nedelcu, şi-au exprimat părerile pertinent despre favoriţii lor, fie că a fost vorba despre "faimosi", fie că a fost vorba despre "războinici", şi astfel au contribuit la succesul acestui proiect. “Ştafeta mixtă, cu Alex şi Cornelia” a  pornit de la o provocare şi a ajuns acum să fie urmărită de oameni din toate colţurile ţării şi din străinătate, în doar două luni! E minunat şi nu pot decât să fiu

fericită- La final, aş dori să îi mulţumesc în mod deosebit lui Alex, pentru că a acceptat să modereze alături de mine acest live. Am găsit în el partenerul perfect, nu doar sportivul talentat care a ajuns în semifinale în primul sezon de la Exatlon ”, a declarat Cornelia Ionescu.

Alex Nedelcu, îndrăgitul "războinic" din primul sezon al show-ului Exatlon, ne-a spus de asemenea câteva cuvinte frumoase, bineînţeles sub imperiul emoţiilor pe care ţi le conferă o astfel de realizare.

Să obţin un premiu în domeniul media într-un timp atât de scurt este o foarte mare realizare pentru mine. Mulţumiri sunt, în primul rând, pentru Cornelia, fiindcă ea a avut viziunea de a mă avea alături de ea în acest proiect care se află la început. Sunt mândru de impactul pe care l-a avut şi fiecare emisiune este o oportunitate pentru mine de a învăţa de la o persoana cu foarte mare experienţă, cum este Cornelia.

Momente de acest gen caut în fiecare zi, iar premiul acesta va aduce cu el mult mai multe astfel de momente ”, a declarat Alex Nedelcu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Bianca Drăgușeanu și-a pus fanii pe jar! Frumoasa blondină, nuntă în secret?

Raluca Pastramă, într-o relație?: „Ne îndrăgostim ca nebunii...” Vedeta, mesaj de dragoste pe rețelele de socializare

Logodnicul Elenei Marin sare în apărarea ”faimoasei” după ce s-a spus că este falsă: ”Oamenii sunt urâți de alții atunci când sunt reali”

Prima brioșă pe care ai ales-o va dezvălui defectele pe care le ai

E oficial, s-a votat! Poţi ieşi mai devreme la PENSIE cu 13 ani. Cine va beneficia de noua lege

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Verdict după 11 ani. Mădălina Manole NU s-a SINUCIS! „E vorba de OMOR”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies