Produsul din supermarket care a creat panică în rândul medicilor. Se vinde în cantități uriașe. „Am înnebunit?”

Românii continuă să mănânce haotic, lucru confirmat de un reputat medic român. Virgil Stroescu trage un semnal de alarmă în privința alimentației.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

fara descriere


In articol:

Produsele din supermarketuri trezesc, în continuare, dezbateri aprinse atât în rândul populației, cât și printre specialiști. Unul dintre cei mai apreciați medici ne avertizează că unul dintre cele mai vândute produse din supermarketuri nu este recomandat oamenilor. 

„Ne face nu rău, foarte rău!”

Necunoștința cumpărătorilor, dar și lipsa unor reacții vehemente din partea autorităților l-au făcut pe Virgiliu Stroescu să ia atitudine. Medicul subliniază faptul că autorităţile ar trebui să reacţioneze în acest sens, mai ales că, potrivit afirmaţiilor sale, aluatul congelat nu este sănătos.

Totodată, Virgiliu Stroescu militează pentru reînfiinţarea SANEPID.

„Eu nu înţeleg. Autorităţile ce fac… de ce cumpărăm atât aluat congelat? Am înnebunit? Nu ne putem face siguri hrana? E nevoie să luăm tone întregi de aluat? Nici sănătos nu e. Nu se gândeşte nimeni de sus? Ministerul Agriculturii nu se gândeşte? Am desfiinţat SANEPID-ul, ăştia erau medici, acum ne conduc veterinarii. Aici e nenorocirea. Şi aş face un apel la Guvern: hai să reînfiinţăm SANEPID-ul. Uitaţi în ce hal trăim. Iar oamenii nu sunt educaţi. Pâinea albă e cea care ne face nu rău, foarte rău!”, a declarat Virgiliu Stroescu.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate