Prof. Dr. Irinel Popescu, părintele transplantului hepatic din România, următorul invitat în emisiunea ”Trup și suflet”, moderată de Florentina Opriș: ” Divinitatea intervine în actul vindecării”

Emisiunea „Trup și suflet”, moderată de Florentina Opriș, continuă cu un alt invitat de seamă, care are în spate o carieră extraordinară: Prof. Dr. Irinel Popescu, părintele transplantului hepatic din România.

Autor: Cristina Ionela

In articol:

Noua ediție a podcastului ”Trup și suflet”, moderată de Florentina Opriș, apare sâmbătă, la ora 18:00. Prof. Dr. Irinel Popescu, părintele transplantului hepatic din România, este următorul invitat în emisiunea „Trup și suflet”, moderată de Florentina Opriș, care va apărea sâmbătă, la ora 18:00, doar pe canalul de Youtube WOWnews.

Prof. dr. Irinel Popescu, șeful Centrului de Chirurgie Generală și Transplant Hepatic ”Dan Setlacec” din cadrul Institutului Clinic Fundeni, cel supranumit părintele transplantului hepatic din România, vorbește, în acest interviu, despre trupul și sufletul unui medic pentru care meserie, dăruirea, salvarea de vieți, performantele în domeniu reprezintă totul. Toate acestea cu credință în Dumnezeu și cu multă modestie. În acest podcast reputatul chirurg vorbește despre momentul în care a ales să devină medic, despre relația medic-pacient, dar și despre primul transplat reușit din carieră. Prof. dr. Irinel Popescu a dezvăluit lucruri inedinte din impresionanta sa experiență medicală, într-un interviu de senzație realizat de Florentina Opriș.

Prof. dr. Irinel Popescu si Florentina Opriș

Prof. dr. Irinel Popescu si Florentina Opriș

Citeste si: Wargha Enayati vorbește în emisiunea „Trup și suflet” despre perfecțiunea sufletească. Noua ediție a podcastului apare sâmbătă, la ora 18:00

Citeste si: Românii nu își vor mai putea vinde locuințele timp de mai mulți ani. Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, a anunțat programul...- bzi.ro

Prof. Dr. Irinel Popescu: De obicei, medicii se neglijează pe ei și asta e valabil și în cazul de față...

Medicul chirurg a vorbit despre importanța actului donării, despre faptul că donarea de organe salvează vieți, faptul că e, dacă vreți, unul dintre cele mai creștinești lucruri și una dintre cele mai frumoase fapte.

Citeste si: EXCLUSIV Leon Dănăilă, confesiuni emoționante, din spatele unui medic de succes. Premiera mâine, 6 noiembrie, la ora 18:00, în cadrul emisiunii "Trup și suflet"

Florentina Opriș: Să salvezi vieți!

Prof. Dr. Irinel Popescu: Divinitatea intervine în actul vindecării. Sigur că au fost chirurgi care au zis că au mâna condusă de Dumnezeu, e posibil... în mod cert, intervenția divinității este în vindecare. Între actul medical și vindecare se interpune ceva, care ține și de reacția organismului.

Prof. dr. Irinel Popescu

Prof. dr. Irinel Popescu

O ediție emoționantă a emisiunii ”Trup și suflet”, sâmbătă de la ora 18:00 pe youtube WOWnews

Nu ratați următoarea ediție a podcastului „Trup și suflet” cu Florentina Opriș și aflați toate concluziile trase în urma unei discuției cu Prof. Dr. Irinel Popescu, sâmbătă, 13 noiembrie, la ora 18:00, exclusiv pe canalul de Youtube WOWnews.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies