Profețiile sumbre ale lui Nostradamus pentru anul 2021! Ce a prevăzut astrologul pentru omenire: războaie, cutremure și cipuri

Au fost descifrate profețiile astrologului francez pentru 2021 și nu sunt deloc bune!

Profețiile lui Nostradamus pentru 2021
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Anul 2021 este tot sub semnul coronavirusului! Întreaga omenire trăiește fiecare zi cu frica că se poate îmbolnăvi cu virusul care ucis deja aproape 3 milioane de oameni la scară mondială. Iar dacă asta nu era de ajuns, se pare că au fost descifrate profețiile lui Nostradamus, astrologul francez. 

A prezăzut de-a lungul timpului mai multe incidente care au marcat istoria lumii precum Revoluţia Franceză, ascensiunea lui Adolf Hitler, cele două războaie mondiale, dar şi atacurile nucleare de la Hiroshima şi Nagasaki și chiar și pandemia de coronavirus. Acum, unii au reușit să descifreze și profețiile pentru anul 2021 și sunt absolut terifiante. 

Profețiile lui Nostradamus pentru 2021
Profețiile lui Nostradamus pentru 2021[Sursa foto: PixaBay]

Scrierile lui Nostradamus pentru 2021

Previziunile pentru anul 2021 nu sunt deloc încurajatoare, ba chiar pot face cu succes scenariul unui film sf sau horror. Cu toate că scrierile sale sunt destul de ambigue și sunt interpretate de fiecare într-un mod diferit. 

„Poți vedea focul din cer, o scânteie lungă arzând?/ Pe cer, vezi foc și o urmă lungă de scântei”, a scris acesta într-una dintre catrenele sale.

Această frază poate face referire la un asteroid care ar putea să lovească pământul, însă specialiștii din cadrul NASA nu au confirmat, dar nici infirmat această teorie argumentând că:  „niciun asteroid nu reprezintă un risc de impact asupra Pământului în următorii 100 de ani”.

Citeste si: Profețiile lui Nostradamus! Ce se va întâmpla în România anul acesta

„Puțini tineri: pentru început, pe jumătate morți.

Murind din răutate, el îi va face pe ceilalți să strălucească și vor apărea mari rele într-un loc exaltat. Conceptele triste vor veni să le facă rău fiecăruia. Liturghie pentru a reuși. Părinți și mame morți de durere infinită, femeile în doliu, monstruosul pestilențial: Cel Mare să nu mai fie, întreaga lume să se termine”,  este o altă scriere a sa.

„Noua lume va fi condusă de armată/ Aproape izolat până aproape de țărm/ Ajutor din partea elitei milaneze care se luptă/ Ducele și-a lipsit ochii la Milano într-o cușcă de fier”, este, de asemenea, o altă

scriere. 

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Profețiile lui Nostradamus pentru 2021
Profețiile lui Nostradamus pentru 2021[Sursa foto: PixaBay]

Interpretarea scrierilor lui Nostradamus pentru anul 2021

Apocalipsa zombi

Nostradamus susține că în 2021 omenirea ar putea să se confrunte o o invazie zombie. Se pare că totul va porni din Rusia, care va crea o armă biologică, un virus care i-ar ține în starea inermediară dintre viață și moarte pe cei care intră în contact cu el. 

Citeste si: Baba Vanga, previziuni cutremurătoare pentru anul 2021! Ce se va întâmpla cu omenirea

Foamete biblică

Tot pentru anul acesta, celebrul astrolog francez vorbește despre o foamete la scară mondială. Nu este singurul care a mai deschis acest subiect, ar de-a lungul timpului au mai fost experți care au vorbit despre posibilitatea ca așa ceva să se întâmple, mai ales acum în contextul pandemiei când economia mondială este grav afectată. 

O furtună solară

„Vom vedea cum apa creşte şi pământul cade sub ea”, este unul dintre versurile sale. Nostradamus este de părere că oamenii vor emigra către zonele sigure și va începe lupta pentru resursele foarte limitate care vor mai fi disponibile. De asemenea, acest vers ar putea să facă referire la încălzirea globală. 

Pământul va fi lovit de corp ceresc

Astrologul spune că un asteroid ar putea să lovească pământul în 2021, iar Nasa a avertizat deja că pe 6 mai 2021 asteroidul 2009 KF1 se va afla  la o distanţă destul de mică de pământ și nu este exclus ca forța gravitațională să-l atragă pe Terra. 

Cutremur devastator

Nostradamus vorbește despre un cutremul de pământ care va avea loc în California pe 25 noiembrie 2021. Ceea ce nu este deloc exclud de vreme ce în țară au loc frecvent activități seismice. 

Soldaţi cu cipuri implantate în creier

Ei bine, iată că marele astrolog vorbește despre un subiect destul de actual în rândul celor care cred în teoriile conspirației. Acesta crede că în 2021 soldaților le vor fi implantate cipuri în creier și vor fi transformați în super războinici. 

Sursa: Marca.com.  

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce spune Carmen Harra despre protestele din întreaga țară: ”Vă vorbesc despre asta de doi ani! Doamne ajută!”

Ultima oră! Grecia a fost lovită de un cutremur puternic. Ce magnitudine a avut

Carmen Harra, despre pandemia de coronavirus ”Suntem manipulați”

Mâine este obligatoriu să ai o KARMA pozitivă! Te va influența tot anul

UMILINȚĂ cruntă pentru Ion Țiriac! S-a întâmplat chiar de ziua lui

BOMBA! S-a aflat cine este IUBITA secreta a lui Smiley! Gina Pistol, in stare de soc. E SCANDAL imens

Există viață după moarte? Un bărbat povestește cum a trecut de cealaltă parte și ce a văzut

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies