Profilerul din cazul Caracal, acuzat de minciună! Cum se contrazic anchetatorii în rechizitoriul care ar trebui să-l înfunde definitiv pe Gheorghe Dincă

Profilerul din cazul Caracal este acuzat de minciună. El a scris în rechizitoriu că Dincă nu a consultat fotografiile celor două victime care i se atribuie.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Dorin Dumitran, profilerul din cazul Caracal, este acuzat că se încurcă în minciuni împreună cu ceilalți anchetatori. Jurnaliștii de la publicația Cotidianul au descoperit câteva nereguli grave în rechizitoriul din cazul Caracal, în special în legătură cu afirmațiile referitoare la Gheorghe Dincă, bărbatul judecat pentru uciderea Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu.

Profilerul din cazul Caracal, acuzat de minciună. Lui Dincă i s-au arătat poze cu victimele 

”Este vorba despre un element fundamental din anchetă: RECUNOAŞTEREA VICTIMELOR DE CĂTRE INCULPAT. Mai exact, este vorba despre recunoaşterea Alexandrei, fata care a reuşit să sune la 112 şi a aşteptat în zadar să vină poliţia s-o salveze.
Astfel, la fila 140 din dosarul cauzei, găsim Declaraţia lui Gheorghe Dincă din data de 28 iulie 2019, adică a doua zi după ce a fost arestat, în care spune foarte clar: „Nu o cunoscusem anterior pe numita Măceşanu Alexandra Mihaela, FATA CARE MI-A FOST PREZENTATĂ ÎN FOTOGRAFIE”.

Fără îndoială, fiind în stare de arest, singurii care puteau să-i arate fotografia Alexandrei erau chiar anchetatorii”, scrie Ion Spânu în Cotidianul.

Profilerul din cazul Caracal, acuzat de minciună. El spune că Dincă nu a văzut poze cu fetele

Citeste si: Mirela Vaida, din nou în pericol. Agresoarea ei umblă liberă pe străzi și atacă alți oameni- bzi.ro

”Însă, în acelaşi Rechizitoriu, la fila 271 întîlnim „Raportul de expertiză” întocmit de Dorin Dumitran, supranumit PROFILER, fiind chiar decorat de preşedintele Klaus Iohannis pentru nu se ştie care merite, în care acesta pur şi simplu ignoră declaraţia de mai sus a lui Gheorghe Dincă şi consemnează că, la propunerea sa, „Nea Gică” ar fi desenat portretul celor două fete, dar „INCULPATUL NU A AVUT NICI UN REPER FOTO SAU VIDEO ÎN DESENAREA VICTIMELOR SALE”, deşi chiar din primele zile de după arestare i se arătaseră acestuia mai multe fotografii ale fetelor, pe care anchetatorii le luaseră de paginile lor de Facebook!

Este de-a dreptul incredibil că acest aşa-zis profiler, şcolit în SUA, avansat şi decorat în ţară, ignoră într-un mod incalificabil chiar un document-cheie din dosar. Prins acum cu minciuna sau ignoranţa, va spune, poate, că se referea la faptul că Dincă nu avea în faţă o fotografie sau un film cu fetele atunci cînd îl examina „profileristic”, ceea ce este ridicol, căci Dincă nu era pus să realizeze un portret după natură, ca la şcoala de artă”, mai scrie autorul, care face referire la planșele desenate de Dincă care le portretizează pe cele două victime și care fac parte din rechizitoriu.

Citeste si: De ce Gheorghe Dincă nu a fost pus până acum la ”detectorul de minciuni”

Citeste si: Lovitura de teatru! Luiza Melencu nu a fost acasa la Gheorghe Dinca

Citeste si: Bomba uriașă din cazul Caracal. Dezvăluirile stârnesc o revoltă uriașă

Profilerul din cazul Caracal, acuzat de minciună. Dincă ar putea să scape, în lipsa probelor

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată pentru uciderea Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu în ceea ce presa a numit Cazul Caracal. Cadavrele celor două fete nu a fost găsit nici până astăzi, în ciuda eforturilor anchetatorilor de a-l face pe Dincă să vorbească. Mai mult, după ce bărbatul a recunoscut că le-a omorât pe fete, acesta și-a schimbat declarația și a aruncat tot cazul în aer, mai ales că nu există, se pare, prea multe dovezi care să-l lege pe Dincă de dispariția misterioasă a tinerelor.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Gheorghe Dincă nu le-ar fi omorât pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu: „Am fost amenințat cu moartea pentru a declara ca le-am omorat!”

Zi deosebit de cruntă pentru mama Alexandrei Măceșanu și mama Luizei Melencu. Au stat față în față cu Gheorghe Dincă: „I-am întrebat unde sunt fetele și ne-au spus că ne scot...

Începe procesul lui Gheorghe Dincă! Anunțul ȘOC în cazul Caracal

Horoscop Zilnic Joi 13 Mai 2021: Se anunță o perioadă bună din punct de vedere energetic și prosperă

Calendar Ortodox 13 mai 2021. Una dintre cele mai mari sfinte ale Bisericii. Te apără de viclenia duşmanilor

Surpriza anului! Țiriac se însoară din nou! I-a dat deja inelul: viitoare soție este și ea super celebră

Masca de protecție nu va mai fi obligatorie în anumite spații deschise. Precizările ministrului Sănătății

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies