Prognoza meteo ANM, 3 - 9 octombrie 2022. Vezi cum va fi vremea în prima săptămână din luna octombrie 2022

Prognoza meteo ANM, 3 - 9 octombrie 2022. Iată cum va fi vremea în prima săptămână a lunii octombrie 2022!

Autor: Daniela Radan

In articol:

Prognoza meteo ANM, 3- 9 octombrie 2022. Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru săptămâna 3- 9 octombrie 2022. Iată cum va fi vremea în țară și ce se întâmplă cu precipitațiile!

Prognoza meteo ANM, 3- 9 octombrie 2022. Vremea în Banat

În Banat, vremea va fi rece, iar valorile termice vor scădea ușor și se vor încadra între 19 și 21 de grade. Cel mai cald va fi în primele zile din săptămână. ANM anunță șanse nesemnificative pentru ploi.

Prognoza meteo ANM, 3- 9 octombrie 2022. Vremea în Crișana

În Crișana, vremea va fi din ce în ce mai rece, cu valori maxime medii situate între 18- 19 grade Celsius. Specialiștii anunță șanse minime pentru ploi în toate cele șapte zile de prognoză.

Prognoza meteo ANM, 3 - 9 octombrie 2022

Prognoza meteo ANM, 3 - 9 octombrie 2022

[Sursa foto: PixaBay]

Prognoza meteo ANM, 3- 9 octombrie 2022. Vremea în Transilvania

În Transilvania, vremea va fi rece, iar valorile medii diurne vor marca o scădere și se vor încadra între 17 și 19 grade. Probabilitatea pentru precipitații va fi mai ridicată în prima zi de prognoză, anume 3 octombrie 2022.

Citeste si: “Crucea este crăpată.” Ileana Ciuculete ar putea fi deshumată la 7 ani de la decesul ei. Motivul pentru care copiii ei vor acest lucru- kfetele.ro

Citeste si: Vestea cruntă despre VIOREL Lis! Din păcate, e adevărat. Oana Lis a confirmat- bzi.ro

Prognoza meteo ANM, 3- 9 octombrie 2022. Vremea în Maramureș

În Maramureș, vremea se va răci, iar maximele vor scădea până spre 17 grade Celsius. Probabilitatea pentru precipitații va fi mai ridicată în jurul datei de 4 octombrie 2022.

Citeste si: Prognoza meteo ANM, 30 septembrie- 2 octombrie 2022. Vremea în primul weekend din luna octombrie. Se răcește considerabil în toată țara

Prognoza meteo ANM, 3- 9 octombrie 2022. Vremea în Moldova

În Moldova, vremea va fi destul de rece, iar până la sfârșitul săptămânii valorile termice vor ajunge la medii de 18- 20 de grade, valori apropiate de normele climatologice. Noaptea, minimele vor coborî până la valori cuprinse între 6 și 12 grade.

Prognoza meteo ANM, 3- 9 octombrie 2022. Vremea în Dobrogea

În Dobrogea, vremea va fi rece, iar până la sfârșitul intervalului de prognoză, valorile termice vor ajunge la medii de 18- 20 de grade. Noaptea, temperaturile minime vor fi cuprinse între 11 și 17 grade Celsius. ANM anunță șanse slabe pentru ploi în toate cele șapte zile de prognoză.

Citeste si: Prognoza meteo ANM, 27 septembrie- 9 octombrie 2022. Vremea în următoarele două săptămâni. Specialiștii anunță o încălzire termică la nivelul întregii țări

Prognoza meteo ANM, 3- 9 octombrie 2022. Vremea în Muntenia

În Muntenia, vremea va fi ceva mai caldă, urmând ca până la sfârșitul intervalului să avem parte de medii cuprinse între 20 și 21 de grade. Noaptea, valorile termice vor fi cuprinse între 8 și 12 grade Celsius. Probabilitatea pentru precipitații nu depășește 50%.

Prognoza meteo ANM, 3- 9 octombrie 2022. Vremea în Oltenia

În Oltenia, vremea va fi moderată, urmând ca până la sfârșitul intervalului de prognoză să se răcească treptat. Astfel, temperaturile se vor situa la valori de 19- 20 de grade Celsius. Noaptea, minimele vor coborî până la valori de 8- 13 grade Celsius. ANM anunță șanse slabe pentru ploi.

Sursă: meteoromânia.ro

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Noi stații de încărcare a mașinilor electrice în București. Vezi unde vor fi plasate cele 40 de puncte de alimentare

Horoscop Chinezesc, luni, 3 octombrie 2022. Previziuni astrale la începutul lunii octombrie

Maria Dragomiroiu, dezvăluiri emoționante despre ceea ce i-a spus maestrul Alexandru Arșinel la începutul carierei: "Ce mi-a spus atunci, așa am făcut toată viața"...

7 zodii cu succes incredibil la bani începând de mâine

Vladimir Putin a TRIMIS TANCURILE! Cutremur la nivel european. Decizia momentului de la Kremlin

„Cele mai frumoase poze pe care mi le-a făcut vreodată.” Lia Bugnar, adevărul despre despărțirea de Anghel Damian

Alertă pentru toate mamele! Se SCHIMBĂ LEGEA!

Lovitură pentru Portugalia – Ronaldo amenință că pleacă de la Cupa Mondială – Doi jucători au părăsit deja Qatarul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies