Prognoza meteo de Crăciun. Cum va fi vremea pe 25 decembrie 2021

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat recent primele previziuni legate de prognoza meteo în luna decembrie. Iată ce temperaturi vor fi de Crăciunul anului 2021!

Autor: Daniela Radan

In articol:

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat prognoza meteo pentru Crăciunul anului 2021. Conform spuselor ANM, temperaturile vor depăși valorile normale ale acestei perioade. De asemenea, cantitățile de precipitații estimate vor fi foarte asemănătoare cu cele din anii precedenți la această perioadă.

În ceea ce privește valorile termice, acestea vor fi mai ridicate față de anii trecuți în aproape toată țara, dar cu precădere în extremitatea de sud-est a României.

Prognoza meteo pentru săptămâna 06.12.2021- 13.12.2021

În săptămâna lui Moș Nicolae, 06.12.2021- 13.12.2021, temperatura medie a aerului va avea valori foarte apropiate de cele așteptate în acea perioadă a anului, în întreaga Românie. Cantitățile de precipitații vor fi moderate și, de asemenea foarte apropiate de cele normale pentru perioada menționată.

Citeste si: Când se împodobește bradul de Crăciun și până când îl poți ține în casă

Prognoza meteo pentru săptămâna 13.12.2021- 20.12.2021

Prognoza meteo pentru săptămâna 13.12.2021- 20.12.2021 este una care va bucura toți românii. Temperaturile medii vor fi mult mai ridicate decât este așteptat în această perioadă a lunii decembrie. Creșterea gradelor din termometre se va resimți în toată țara, dar în special în regiunile nord-estice.

Regimul pluviometric va fi apropiat de cel așteptat de obicei în această perioadă.

Citeste si: De ce s-au despărțit Cristina Belciu de Cristian Boureanu: „E ceva ce nicio femeie nu ar trebui să accepte”- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Prognoza meteo de Crăciun. Cum va fi vremea pe 25 decembrie 2021

Prognoza meteo de Crăciun

[Sursa foto: PixaBay]

Prognoza meteo pentru Crăciun

În săptămâna 20.12.2021- 27.12.2021 vom avea parte de vreme însorită în toate regiunile țării, iar valorile termice medii se vor situa peste cele așteptate în mod normal la această dată. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele așteptate în acest interval, dar cu posibilitatea unui deficit local în nord-estul țării.

Citeste si: Cum arată Moș Nicolae și care este povestea lui

La munte vor fi zilnic semnalate precipitații, la început sub formă de lapoviță, urmând ca pe parcursul zilei să se transforme în zăpadă, iar local și temporar, în perioada 3-9 decembrie se vor depune și straturi de zăpadă.

 

Surse: ANM, mediaflux.ro

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Când e cel mai bine să-și montezi cauciucuri de iarnă. Ce pățesc șoferii care circulă cu mașina neechipată pentru sezonul rece

Când se împodobește bradul de Crăciun și până când îl poți ține în casă

Târgul de Crăciun din Timișoara în 2021 și-a deschis porțile. Organizatorii anunță câteva modificări față de anii anteriori

Atenție! Ce se întâmplă cu zodiile de foc! Gemenii vor avea parte de schimbări la locul de muncă

Se întâmplă lângă graniţa cu România! Vladimir Putin a dat ORDIN. Rusia e pregătită

Iulia Vântur a îmbrăcat rochia de mireasă: „O să vă ținem la curent”

Experții dezvăluie ce se întâmplă când mori. „Creaturi teribile” până la teoria nebunească deja vu

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies