Prognoza meteo pana pe 17 septembrie! Cum va fi vremea

ANM a actualizat prognoza până pe 17 septembrie. Estimările meteorologice pentru patru săptămâni sunt realizate de către ECMWF - Centrul European pentru Prognoze pe Medie Durată. Este estimată media săptămânală a abaterilor temperaturii aerului şi a cantităţilor de precipitaţii faţă de media perioadei 1993-2016.

Autor: A. I.

PROGNOZA METEO Săptămâna 20 – 27 august 2018

Temperatura aerului se va situa peste norma climatologică a săptămânii în toată ţara, cu abateri medii săptămânale mai mari în vest, centru, nord şi nord-est.

Cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare îndeosebi în regiunile extracarpatice. Excepţie vor face zonele de munte şi partea de vest- nord-vest a ţării, unde local vor fi excedentare.

PROGNOZA METEO Săptămâna 27 august – 3 septembrie 2018

Valorile termice medii vor mai coborâte decât norma climatologică, îndeosebi în sud şi vest, mai ales în prima parte a intervalului.

Cantităţile de precipitaţii pot fi excedentare în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile vestice, nordice, centrale şi local în cele sudice. În partea de sud-est a teritoriului acestea se pot situa în limite normale.

PROGNOZA METEO Săptămâna 3 – 10 septembrie 2018

Temperatura aerului se va încadra în general în limite normale, posibil uşor mai coborâte decât mediile perioadei local în sud, sud-est şi în zona montană.

În cea mai mare parte a ţării regimul pluviometric se va încadra în general în limitele normale ale perioadei.

PROGNOZA METEO Săptămâna 10 – 17 septembrie 2018

Temperatura aerului va avea valori în general mai ridicate decât normalul climatologic al săptămânii, posibil cu abateri mai mari în nord-vest. Excepţie vor face regiunile sudice, unde local valorile termice vor fi apropiate de mediile perioadei.

Precipitaţiile pot fi uşor excedentare, local în zonele montane şi pe arii restrânse în vestul şi sud-vestul ţării, iar în restul teritoriului vor fi apropiate de normele climatologice ale intervalului.

 

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Situatie ALARMANTA in Dolj! Sase persoane au fost infestate cu virusul West Nile

O mama a scapat cu viata dintr-un accident cumplit, dar a murit cateva ore mai tarziu! Motivul e cutremurator

Dan, barbatul care a murit dupa ce a salvat o femeie de la inec, a fost inmormantat! Imagini sfasietoare de la capataiul sau - Sotia face declaratii socante

Anamaria Prodan nu recunoaște divorțul de Laurențiu Reghecampf

Anunț bombă pentru care REFUZĂ să se vaccineze! Un medic din România a spus totul foarte clar

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

„Febra șoarecilor” cuprinde Europa. Molima poate provoca moartea

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies