Prognoza meteo pe o lună! Vin ninsorile, lapoviţa şi temperaturile scăzute

Conform ANM, s-a făcut o actualizare a vremii petru intervalul 12:11 - 10.12! Meteorologii nu vin cu veşti foarte bune: ne aşteaptă ninsori, lapoviţă şi temperaturi scăzute.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Săptămâna 12.11.2018 – 19.11.2018

Temperatura aerului va avea valori mai scăzute decât cele normale pentru această perioadă în regiunile estice, sud-estice şi local în cele centrale, iar în restul ţării vor fi în general apropiate de mediile multianuale ale săptămânii.

Cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare în majoritatea regiunilor, exceptând partea de est şi sud-est a ţării, unde se vor încadra în general în limitele normale ale perioadei, cu un posibil uşor excedent în nord-estul a teritoriului.

Săptămâna 19.11.2018 – 26.11.2018

Valorile termice vor fi în general mai scăzute decât cele normale ale săptămânii în toată ţara, cu o abatere mai mare în zonele de munte şi în regiunile estice şi sud-estice.

Cantităţile totale de precipitaţii vor fi în general deficitare în vestul şi nord-vestul teritoriului şi uşor excedentare, local în regiunile sudice, sud-estice şi estice.

Săptămâna 26.11.2018 – 03.12.2018

Mediile valorilor termice ale săptămânii se vor situa sub cele normale în toate regiunile.

Cantităţile de precipitaţiile estimate a se înregistra în această săptămână vor fiîn general apropiate de mediile multianuale în regiunile extracarpatice şi, posibil, deficitare în restul teritoriului.

Săptămâna 03.12.2018 – 10.12.2018

În general mediile valorilor termice ale acestei săptămâni se vor situa uşor sub cele normale pentru acestă perioadă.

Cantităţile totale de precipitaţii ce se vor înregistra în acestă săptâmână vor fi în general apropiate de normalul perioadei.

Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Meghan Markle nu va deschide niciun cadou de Crăciun! Încă un obicei cu care ducesa de Sussex va trebui să se obişnuiască

Cum arată acum Războinica Roxana de la Exatlon!

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Luni 25 Ianuarie 2021: Situația financiară este una foarte bună pentru Gemeni

Klaus Iohannis A SEMNAT decretele! Ies toți la pensie de la 1 februarie

Otrava care ne intoxică organismul în fiecare zi, fără să știm! Renumitul medic Alin Scarlat avertizează: Duce la boli grave și cancer!

Gabriela Firea face senzație pe internet. Dana Budeanu, asul din mâneca senatoarei PSD

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies