Prognoza meteo pentru următoarele zile. Când se încălzeşte vremea

Vremea va continua să fie rece şi joi, dar începând de vineri temperaturile vor creşte uşor.

Autor: A. I.

Vremea va fi rece la noapte, local geroasă în nordul, centrul şi nord-estul ţării şi doar izolat în rest. Temperaturile minime se vor situa între -14 şi -2 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, acolo unde se vor înregistra chiar şi -18 grade.

Cerul va fi variabil în zonele înalte de relief, însă în cele joase vor fi înnorări persistente şi pe arii restrânse ceaţă, asociată cu chiciură şi trecător fulguieli, potrivit romaniatv.net.

Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări în sudul Banatului şi zona montană aferentă.

Şi în Bucureşti vremea va fi rece la noapte, cu valori termice în scădere. Temperaturile minime în Capitală vor fi joi de -6...-4 grade. Cerul va fi mai mult noros şi vor mai fi posibile fulguieli şi ceaţă. Vântul va sufla slab.

Vremea va continua să fie rece mâine, geroasă în orele dimineţii, mai ales în nord şi centru, iar noaptea izolat, cu precădere în sud-estul Transilvaniei şi în dealurile sudice. Temperaturile maxime se vor încadra între -7 grade în Transilvania şi 3 grade în zonele de deal din Banat si Subcarpaţii de Curbură. Cele minime se vor situa în general între -14 şi -2 grade. În sudul şi estul ţării, pe suprafeţe restrânse, se vor semnala ceaţă şi chiciură, iar trecător fulguieli. În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales seara şi noaptea în vest şi nord-vest, unde pe arii restrânse se vor semnala precipitaţii mixte şi depuneri de polei.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în sudul Banatului şi la munte, unde zăpada va fi spulberată.

În Bucureşti vremea se va menţine rece joi. Noaptea se va semnala ceaţă şi chiciură. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -1 grad, iar cea minimă va fi de -8...-6 grade.

Vineri valorile termice vor marca o uşoară creştere, care se va resimţi în special în zonele deluroase, acolo unde cerul va fi variabil.

În regiunile joase, în special cele din sud şi est, temperaturile nu vor creşte semnificativ. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -5 grade în sudul extrem şi 5..6 grade în zonele de deal, iar cele minime între -9 şi 0 grade, uşor mai ridicate în vest. Local va fi ceaţă.

În Bucureşti, temperatura maximă se va situa vineri în jurul valorii de -2 grade, iar cea minimă va fi de -8...-6

grade. Cerul va fi mai mult noros, vântul va sufla în general slab şi se va semnala ceaţă asociată cu chiciură, posibil persistentă.

 

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Detalii şoc despre ancheta micuţei Estera! La şapte luni de la moartea fetei, autorităţile au făcut nefericitul anunţ

Cutremur serios în Vrancea! Ce magnitudine a avut

A furat 8.000 de euro în aeroport în doar 10 secunde! Toată scena a fost filmată - VIDEO

Dana Budeanu, declarații despre vaccin: „Nu mă voi vaccina niciodată”

Calendar Ortodox 14 mai 2021. Unul dintre cei mai mari sfinți vindecători ai Ortodoxiei

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Mărturii despre viaţa de apoi. O femeie susține că timpul se oprește pe acel tărâm. Ce spun specialiștii

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies