Prognoza meteo, sâmbătă, 12 septembrie 2020. ANM anunță vreme perfectă pentru ieșiri în natură

Meteorologii anunță pentru sâmbătă, 12 septembrie 2020, o vreme perfectă pentru această perioadă, în mare parte senin în majoritatea regiunilor României.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Vremea in Romania va fi perfecta pe 12 septembrie 2020, iar temeperaturile ridicate in toata tara


In articol:

Vremea, anunță ANM, va fi predominant frumoasă și caldă, chiar dacă în zona de munte ar putea apărea înnorări și, cu totul și cu totul izolat, ploi  neînsemnate cantitativ.

Citeste si: Prognoza meteo, vineri 11 septembrie 2020. ANM anunță că un cer predominant senin în SE țării

Citeste si: Prognoza meteo, 9 septembrie 2020. ANM anunță cum va fi vremea în București și restul țării

Citeste si: Prognoza meteo, 9 septembrie 2020. ANM anunță cum va fi vremea în București și restul țării

Citeste si: Bianca Drăgușanu, devastată! A luat sau nu coronavirus? „Mă ustură gâtul...” - evz.ro

Cerul va fi variabil pe parcursul zilei, iar noaptea va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în prima parte a intervalului, pe arii restrânse în regiunile sudice ale României, dar fără posibilitatea de a se crea furtuni locale.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 26 și 30 de grade, iar cele minime între 9 și 21 de grade, ușor mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, dar oricum peste temeraturile obișnuite ale acestei perioade.

Vremea
Vremea in Romania va fi perfecta pe 12 septembrie 2020

Vremea în București

În București, vremea se va menține predominant frumoasă și caldă, peste media multianuală a acestei perioade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general moderat ziua și slab noaptea, iar pemperatura maximă va ajunge la 30 de grade Celsius, iar cea minimă la 14 grade.

 

Vremea în Timișoara

În Timișoara, sâmbătă, 12 septembrie 2020, vremea va fi cu adevărat frumoasă, șansele de ploaie fiind inexistente. Temperatura minimă va fi de 16 grade, iar cea maximă, în jurul orelor prânzului, va atinge 31 de grade Celsius. Vântul va sufla slab spre moderat, iar umiditatea va fi mai mult decât acceptabilă.

 

Vremea în Brașov

Brașovul va avea sâmbătă, 12 septembrie 2020, o vreme perfectă, conform accuweather.com, pentru ieșiri în natură. Astfel, temepratura maxinmă va ajunge de 26 de grade Celsius, iar cea minimă la 12 grade, vântul va sufla moderat, iar ploile sunt exclus să apară.

Galerie foto 
Citește și:

Politica de tot râsul! Afișe aberante din campania electorală FOTO

Alin Roșieanu, un polițist rănit grav într-un accident rutier, a murit. Tânărul gorjean s-a stins din viață, după ce oamenii au donat sânge pentru a-l salva

Coșmarul unei copile de 12 ani, violată de tată și de fratele mai mare. Chinurile groaznice prin care fata a trecut de la vârsta de zece ani

Două tinere lovite brutal pe stradă, din simplul motiv că una din ele purta fustă scurtă. Agresorul, reținut de polițiști

Sfatul zilei, vineri, 25 septembrie 2020! Leii se bucură de succes pe toate planurile

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies