Promo Puterea Dragostei 20 ianuarie. Noul concurent a pus ochii pe Andreea Pirui. E scandal în casă după voturile de eliminare din Gală

Promo Puterea Dragostei 20 ianuarie. Un nou concurent a intrat în casa Puterea Dragostei. Concurenții se ceartă din cauza voturilor din Gală, după eliminarea lui Marius. Andreea Pirui a avut un schimb de replici acide cu Bianca și Livian.

Autor: M.B.

In articol:

Promo Puterea Dragostei 20 ianuarie. Iancu și Andreea Oprică au avut un schimb de replici după ce el a votat-o spre eliminare. Ea a fost în pericol, dar a fost salvată în ultima clipă, după ce Ella a fost votată favorita săptămânii.

Iancu: Ți-a trecut supărarea, Opri?
Andreea Oprică: Dar ce am avut ca să îmi treacă supărarea, dragă?
Iancu: Dacă nu ai avut nimic înseamnă că ai fost falsă.
Andreea Oprică: M-am obișnui, Iancule, cu tine, să mă votezi așa, fără motiv. Înțelegi? Sau ai avut motiv și nu știam eu?

Andreea Pirui, scandal cu Livian și Bianca, la Puterea Dragostei

Andreea Pirui a intrat din nou în conflict cu Livian. Mărul discordiei ar fi presupusele strategii înainte de eliminarea din Gala Puterea Dragostei.

Andreea Pirui: Vreau să-mi spună cineva, că s-a auzit pe grupuri, că eu le-am spus fetelor să îl voteze pe Livian să iasă afară. Ești un fals, Livian! Ești un mincinos! Dacă eu voiam să te votez, te votam. Nu mă oprește nimeni, mă!
Livian: Toată casa, văd că acum că deranjează prezența mea și vă gândiți că ne apropiem de final, vreți să eliminați competiția, pe ăia puternici.

Andreea Pirui s-a supărat pe Bianca. Ea a fost una dintre fetele care l-au votat pe Marius spre eliminare de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Andreea Pirui: Ai datoria morală, că nu ți l-am votat niciodată!
Bianca: Dar nu mă interesează! Poți să-l votezi!
Andreea Pirui: Păi știu, că ești un om rău! Cum să te intereseze?! O să fii o nefericită toată viața! Când ieși de aici, te lasă Livian.

Noul concurent de la Puterea Dragostei a pus ochii pe Andreea Pirui

Un nou concurent a intrat în casa Puterea Dragostei.

Roxana: Ai fost căsătorit?
Noul concurent: Nu.
Roxana: Conviețuire adică ai stat cu ea în același apartament. Da, și eu am stat patru ani.

Noul concurent: Care dintre voi aveți deja un compromis în casă? Nu aș vrea să o dau în penibil.

Citeste si: Andreea Mantea, anunț important despre pedepse! Ce se întâmplă cu concurenții de la Puterea Dragostei s-au întâlnit în vacanța de sărbători

Citeste si: Gina Pistol și Smiley au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă! Primele imagini de la eveniment- kfetele.ro

Citeste si: Calendar ortodox 27 mai 2023. Ce sfânt este cinstit sâmbătă?- stirilekanald.ro

Citeste si: Cum și-au făcut apariția socrii Ginei Pistol la nunta vedetei cu Smiley! Mama cântărețului, mai ceva ca vedetele de la Hollywood- radioimpuls.ro

Roxana și Bianca au ridicat mâna.

Bianca: Crezi că o să-ți faci relație?
Noul concurent: Sunt sigur!

După ce a stat de vorbă cu fetele, noul concurent de la Puterea Dragostei a decis să o ia la dans pe Andreea Pirui. Deși frumoasa blondină este într-o relație cu Marius, a rămas singură în casă, după ce el a fost eliminat în Gală. Anunțase că avea să plece după el și că intenționa să-și cumpere biletul de întoarcere în România imediat.

Cu toate acestea, a apărut din nou în emisiune. Mai mult, dansul cu noul concurent nu a deranajat-o deloc și chiar a zâmbit în compania lui și i-a permis să-i dea părul după ureche. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Marius, eliminat de la Puterea Dragostei! Andreea Pirui, hotărâtă să plece cu el: „Îmi iau bilet”

Mihai Bendeac intervine în scandalul dintre Abi Talent și Alex Velea. L-a făcut praf pe tânăr

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit civil. Primele imagini de la eveniment | GALERIE FOTO

Două copile de 11 şi 12 ani se jucau în faţa porţii când au fost izbite în plin de o maşină condusă de un şofer începător

Calendar ortodox 27 mai 2023. Ce sfânt este cinstit sâmbătă?

„Am dormit în dric două ore.” Ce s-a întâmplat cu Anamaria Prodan în urmă cu o zi? Vedeta are o nouă achiziție

Primele imagini cu Gina Pistol în rochie de mireasă! Frumoasa vedetă a spus marele "Da"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies