Promo Puterea Dragostei 20 ianuarie. Noul concurent a pus ochii pe Andreea Pirui. E scandal în casă după voturile de eliminare din Gală

Promo Puterea Dragostei 20 ianuarie. Un nou concurent a intrat în casa Puterea Dragostei. Concurenții se ceartă din cauza voturilor din Gală, după eliminarea lui Marius. Andreea Pirui a avut un schimb de replici acide cu Bianca și Livian.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Promo Puterea Dragostei 20 ianuarie. Iancu și Andreea Oprică au avut un schimb de replici după ce el a votat-o spre eliminare. Ea a fost în pericol, dar a fost salvată în ultima clipă, după ce Ella a fost votată favorita săptămânii.

Iancu: Ți-a trecut supărarea, Opri?
Andreea Oprică: Dar ce am avut ca să îmi treacă supărarea, dragă?
Iancu: Dacă nu ai avut nimic înseamnă că ai fost falsă.
Andreea Oprică: M-am obișnui, Iancule, cu tine, să mă votezi așa, fără motiv. Înțelegi? Sau ai avut motiv și nu știam eu?

fara descriere

Andreea Pirui, scandal cu Livian și Bianca, la Puterea Dragostei

Andreea Pirui a intrat din nou în conflict cu Livian. Mărul discordiei ar fi presupusele strategii înainte de eliminarea din Gala Puterea Dragostei.

Andreea Pirui: Vreau să-mi spună cineva, că s-a auzit pe grupuri, că eu le-am spus fetelor să îl voteze pe Livian să iasă afară. Ești un fals, Livian! Ești un mincinos! Dacă eu voiam să te votez, te votam. Nu mă oprește nimeni, mă!
Livian: Toată casa, văd că acum că deranjează prezența mea și vă gândiți că ne apropiem de final, vreți să eliminați competiția, pe ăia puternici.

fara descriere

Andreea Pirui s-a supărat pe Bianca. Ea a fost una dintre fetele care l-au votat pe Marius spre eliminare de la Puterea Dragostei.

Andreea Pirui: Ai datoria morală, că nu ți l-am votat niciodată!
Bianca: Dar nu mă interesează! Poți să-l votezi!
Andreea Pirui: Păi știu, că ești un om rău! Cum să te intereseze?! O să fii o nefericită toată viața! Când ieși de aici, te lasă Livian.

fara descriere

Noul concurent de la Puterea Dragostei a pus ochii pe Andreea Pirui

Un nou concurent a intrat în casa Puterea Dragostei.

fara descriere

Roxana: Ai fost căsătorit?
Noul concurent: Nu.
Roxana: Conviețuire adică ai stat cu ea în același apartament. Da, și eu am stat patru ani.

Noul concurent: Care dintre voi aveți deja un compromis în casă? Nu aș vrea să o dau în penibil.

Citeste si: Andreea Mantea, anunț important despre pedepse! Ce se întâmplă cu concurenții de la Puterea Dragostei s-au întâlnit în vacanța de sărbători

fara descriere

Roxana și Bianca au ridicat mâna.

Bianca: Crezi că o să-ți faci relație?
Noul concurent: Sunt sigur!

După ce a stat de vorbă cu fetele, noul concurent de la Puterea Dragostei a decis să o ia la dans pe Andreea Pirui. Deși frumoasa blondină este într-o relație cu Marius, a rămas singură în casă, după ce el a fost eliminat în Gală. Anunțase că avea să plece după el și că intenționa să-și cumpere biletul de întoarcere în România imediat.

fara descriere

Cu toate acestea, a apărut din nou în emisiune. Mai mult, dansul cu noul concurent nu a deranajat-o deloc și chiar a zâmbit în compania lui și i-a permis să-i dea părul după ureche. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate