Proprietarul maşinii în care a murit Răzvan Ciobanu, audiat de anchetatori: ”Nu ştiam că pleacă la Bucureşti, nu l-aş fi lăsat”

Iulian Cercel, bărbatul al cărui buletin a fost găsit în maşina condusă de Răzvan Ciobanu, a fost audiat de anchetatori. Acesta a susținut că nu știa că Răzvan Ciobanu va lua mașina să plece la București

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere


In articol:

„Am plecat amândoi de la Bucureşti. El la volan. Se întâmpla sâmbătă spre duminică. A rămas cheia la el, nu a împrumutat maşina. I-am lăsat-o eu. Nu ştiam că pleacă cu maşina la Bucureşti, nu l-aş fi lăsat. L-aş fi trimis cu cineva,” a declarat Iulian Cercel pentru observator.tv, citat de News.ro.

„Era lucid. Coerent. Mi-a zis că vine”

„Duminică seara am vorbit cu el ultima oară, eram la un restaurant şi l-am invitat să mănânce şi să-mi aducă maşina. Aveam banii în torpedou. Şi cardul. Era lucid. Coerent. Mi-a zis că vine. Se întunecase. Am aşteptat puţin, cam 15 minute. L-am sunat iar şi nu a mai raspuns. Şi luni am aflat bomba”, a mai relatat el.

Un alt prieten, Sorin Oprea, a declarat că Răzvan Ciobanu era abătut înainte de a pleca la București.

„Era supărat, era abătut, nu era în apele lui. N-a vrut să stea, voia să ajungă neapărat la Bucureşti în secunda aia. Zic: ''Măi, dacă vrei, mergi cu mine.'' Zice: ''Da, dar conduci tu, nu conduc eu, că sunt super obosit''. Era foarte tăcut. El de obicei nu era aşa. A mai stat un pic, a zis.''Mă duc să îmi cumpăr ţigări.”, a afirmat Oprea, care susţine că de atunci, Răzvan Ciobanu nu i-a mai răspuns nici lui la telefon.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate