Propunere SOC! Elevii si parintii care injura profesorii ar putea face puscarie! Detalii aici!

Mebrii Federatiei Sindicatelor Libere din INvatamant doreste ca personalul didactic sa fie incadrat juridic ca si autoritate publica, iar violentele indreptate impotriva profesorilor sa fie incadrate la ultraj, la fel ca in cazul politistilor.

novalue
Autor: C.I.P

Cei de la FSLI au initiat deja un proiect legislativ prin care corpul didactic sa devina autoritate publica. "Aceasta ar insemna o protectie in fata elevilor si parintilor, pentru a putea fi pedepsite eventualele abuzuri la care este supus, uneori, personalul din invatamant. Astfel, in cazul unei infractiuni impotriva unui cadru didactic, urmarirea penala sa se efectueze in mod obligatoriu de catre procuror, in conformitate cu dispozitiile art.

56 alin. (3) lit. b) din Legea nr. 135/2010 privind Codul de procedura penala, cu modificarile si completarile ulterioare. Potrivit initiativei legislative, personalul din invatamant trebuie sa beneficieze de respect si consideratie fata de persoana sa si fata de profesie din partea beneficiarilor primari, secundari si terti ai educatiei, precum si din partea celorlalte cadre didactice, de un climat de ordine si disciplina, in timpul desfasurarii actului educational", se arata intr-un comunicat al Federatiei Sindicatelor Libere din invatamant.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Greșeala de pe bancnota de 20 de lei cu chipul Ecaterinei Teodoroiu! „E greșit, dar nu e un dezastru”

Închiderea granițelor nu este o soluție împotriva tulpinii Omicron, este avertismentul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii

Un virusolog italian face praf România din cauza ratei mici de vaccinare anti-COVID: „Și atunci care este alternativa la vaccinare, să nu faci nimic? Dacă da, zboară în România!”

Horoscop 4 Decembrie 2021: astăzi, ești hotărât: totul sau nimic

BOMBA ANULUI de la PFIZER! S-a aflat ce vrea să facă, de fapt: Mai durează UN PIC!

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Efectele neștiute ale celui mai popular analgezic din lume. Afectează comportamentul oamenilor!

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies