Provocare pentru Cristina Mihaela și Victor Slav, prezentatorii "Îmi place dansul"! Cum s-a mișcat ea pe maneaua "Tu ai ceva ce-mi place"

Provocare la Teo Show pentru Cristina Mihaela și Victor Slav, prezentatorii "Îmi place dansul"!

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Provocare pentru Cristina Mihaela și Victor Slav, cei doi simpatici prezentatori ai emisiunii Îmi place dansul, noul show de la Kanal D.

Invitați la Teo Show, Cristina Mihaela Dorobanțu și colegul ei de prezentare Victor Slav au vorbit despre debutul emisiunii Îmi place dansul la Kanal D. Sâmbătă, 31 august, de la ora 20, telespectatorii vor putea urmări prima ediție a show-ului-fenomen. Cristina Mihaela și Victor Slav au făcut dezvăluiri din culisele emisiunii la cârma căreia se află împreună.

După ce au fost prezentate în emisiunea lui Teo Trandafir și imagini de la filmări, cei doi prezentatori de la Îmi place dansul au fost provocați la un mic joc.

Provocare pentru Cristina Mihaela și Victor Slav, prezentatorii "Îmi place dansul"! Cum s-a mișcat ea pe maneaua "Tu ai ceva ce-mi place"

Victor și Cristina Mihaela au fost nevoiți să danseze mai multe stiluri. Urmăriți imaginile de la Teo Show pentru a vedea cum s-a mișcat Cristina Mihaela pe twerk, samba, contemporan și chiar pe o manea, celebra Tu ai ceva ce-mi place, piesa care a făcut furori pe aplicația TikTok. În schimb, Victor Slav a primit "sarcina" de a dansa pe muzică populară, street dance sau balet.

 

Imi place dansul” va avea marea premiera sambata, 31 august, de la ora 20:00!

In fiecare sambata si duminica, de la ora 20:00, Beatrice Rancea, Emil Rengle, Cocuta si CRBL vor evalua performantele artistice ale concurentilor inscrisi in cea mai antrenanta competitie a dansului.

Pregatirile pentru show-ul “Imi place dansul”, care va debuta la Kanal D sambata, 31 august, la ora 20:00, au intrat in linie dreapta, doar cateva zile ne mai despart de cea mai antrenanta competitie a dansului. Show-ul prezentat de Victor Slav si Cristina Mihaela Dorobantu va fi difuzat incepand din 31 august, in fiecare sambata si duminica, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citeste si: Primele imagini de pe platoul emisiunii “Îmi place dansul”. Show-ul va avea premiera sâmbăta aceasta, la ora 20:00, la Kanal D

Citeste si: “Imi place dansul” va avea marea premiera sambata, 31 august, de la ora 20:00!

 

Nu pierdeti, incepand din 31 august, spectacolul total al dansului, fiti alaturi de concurentii care vor face totul pentru a va cuceri prin prestatiile lor artistice. Show-ul va putea fi urmarit in fiecare sambata si duminica, de la ora 20:00, la Kanal D.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate