Provocarea primită de fiica Andreei Esca la Test de vedetă: Alexia Eram a învățat să tragă cu arma!

Alexia Eram a învățat să tragă cu arma în poligon!

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

Alexia Eram a fost invitata lui Sergiu Negoțiu Piloff, săptămâna aceasta, la rubrica Test de vedetă din cadrul emisiunii Teo Show de la Kanal D.

Fiica Andreei Esca a acceptat să urce în mașină cu reporterul emisiunii prezentate de Teo Trandafir și Bursucu. Alexia a făcut karaoke pe piese celebre, a intrat în jocul lui Sergiu și a făcut provocarea literei R, apoi a mers la poligon și a învățat să tragă cu arma.

Alexia Eram a învățat să tragă cu arma!

Alexia Eram, fiica știristei Andreea Esca, a ascultat cuminte indicațiile și a învățat să tragă cu arma în poligon.

fara descriere

Tânăra care se iubește cu fostul concurent de la Exatlon Mario Fresh s-a descurcat onorabil la proba de curaj și îndemânare în poligon.

 

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, cerută de soție de Mario Fresh în fața a 16 cameramani! „Am cererea în cap de foarte mult timp”

Mario Fresh a vorbit despre cum va fi cerută de soție Alexia Eram, fiica Andreei Esca.

Alexia Eram și Mario Fresh sunt împreună de aprope trei ani. Cei doi tineri sunt extrem de fericiți îmăreună și au reușit să treacă cu zâmbetul pe buze peste perioadele în care au stat despărțiți pentru că el are o carieră în România, iar ea studiază în Anglia. Nici participarea lui la Exatlon nu a fost o piedică în relația lor, deși nu puteau să vorbească nici măcar la telefon.

Sunt tineri și au declarat de mai multe ori că nu vor face pasul cel mare prea curând, însă artistul se gândește deja la momentul în care o va cere de soție pe frumoasa fiică a Andreei Esca.

Citeste si: Andreea Esca a împlinit de curând 47 de ani, însă petrecerea a continuat! Ce motiv de sărbătoare a avut vedeta

Citeste si: Andreea Esca îşi întreţine soţul? Vedeta de televiziune a adus sute de mii de euro în casă, în timp ce Alexandre Eram a pierdut bani!

Citeste si: Mario Fresh a vorbit despre partidele de amor cu Alexia Eram: "Dacă vorbim de virgini, tu încă eşti, eu doar… Eram"

„Cererea în căsătorie o să fie mult, mult mai nebună. Nici măcar nu se aşteaptă la aşa ceva. O am în cap de foarte mult timp. Ceva… altfel. O să am vreo 16 cameramani după mine. O să fie ceva frumos”, a declarat Mario Fresh în cadrul unei emisiuni de televiziune la care a fost invitat.

„Cred că fiecare fată își imaginează ziua nunții și își plănuiește ce rochie o să poarte, ce muzică, dar .. nu se pune problema acum. Suntem prea tineri.”, a spus fiica Andreei Esca.

Alexia Eram a explicat și ce îi lipsește cel mai mult în Londra, acolo unde studiază de anul trecut, după ce a terminat liceul. Iubitul său a rămas în România, apoi a stat câteva luni în Republica Dominicană, la Exatlon.
„Plec săptămâna asta să dau câteva examene. Apoi mă întorc pentru vacanța de vară. Îmi lipsește totul de aici. Îmi place foarte mult țara mea, iubitul meu îmi lipsește cel mai mult, mâncarea și familia, prietenii, totul”, a mărturisit fiica Andreei Esca, în cadrul unui interviu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate