PSD-iștii i-au cerut lui Victor Ponta să se întoarcă la partid! Ce a răspuns liderul Pro România

Victor Ponta a primit de la membrii Partidului Social-Democrat propunerea de a se întoarce. Ce răspuns le-a dat liderul Pro România.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

După dezastrul de la alegerile europarlamentare de duminică, 26 mai 2019, și condamnarea de luni a lui Liviu Dragnea, liderul PSD, la 3 ani și 6 luni de închisoare, membrii partidului încearcă să își facă strategia pentru viitor. Conform declarațiilor date de Victor Ponta, el a fost contactat de mai mulți PSD-iști care i-au cerut să se întoarcă la partid.

fara descriere

Ce răspuns au primit PSD-iștii de la Victor Ponta

Liderul Pro România a refuzat să se întoarcă la PSD.

„În niciun caz, sută la sută. Mi-au cerut deja, au fost mulți pesediști care m-au cătuat ieri și mi-au cerut să mă întorc. Răspunsul meu a fost categoric și fără nici o rezervă NU”, a declarat Ponta pentru G4Media.ro.

Victor Ponta a declarat că nu negociază cu PSD funcția de președinte al Camerei Deputaților

„Noi cei de la Pro România am primit și noi un mesaj clar duminică de la alegători și nu dorim să-l încălcăm. Nici nu ne întoarcem în PSD, nici nu votăm candidatul PSD la Camera Deputaților sau alte proiecte ale lor, dar nici nu vom vota un candidat PNL la Camera Deputaților. Noi mergem pe drumul nostru și nu ne abatem de la el”, a mai declarat Victor Ponta.

Citeste si: Prima noapte în arest. Ce a făcut aseară Liviu Dragnea: s-a uitat la televizor şi a refuzat cina

Mai mult, el a declarat că dacă membrii Pro România își vor dori ca el să preia șefia Camerei Deputaților, va candida și el. 

„Postul este vacant. Nimeni nu mai are majoritate, PSD nu mai are majoritate. Președinte poate fi de la orice partid. Noi avem 21 de deputați, dar asta nu înseamnă că nu ne dorim (n.r. ca PRO România să dea președintele Camerei Deputaților). Am discutat cu toată lumea. Eu sunt la al patrulea mandat de deputat și nu e cineva cu care să nu mă cunosc. Noul președinte trebuie să aducă o stare de normalitate. O să avem un candidat de la PRO România. Nu am discutat cu colegii mei dacă voi candida eu. O să discutăm miercuri. Dacă mi se va propune să candidez la șefia Camerei, o să mă gândesc, discut cu colegii mei și o să văd”, a spus Victor Ponta într-o emisiunea de televiziune.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate