Publicul a decis! Cine este primul concurent care se întoarce acasă din Republica Dominicană!

Cea de-a şasea ediţie a emisiunii ”Exatlon” a fost câştigată de Faimoşi, care vor merge în casă să doarmă, însă în această seară un concurent a părăsit competiţia.

Autor: T.S.
 
Au luptat cu orice preţ în acest concurs şi au dat tot ce a fost mai bun, însă n-a fost suficient. Ionuţ, Radu şi Rafaela, din echipa Faimoşii, au fost nominalizaţi să părăsească concursul ”Exatlon”, iar publicul a decis. 
”Au fost două săptămâni foarte grele, dar nu ştiu ce să spun.
Nu am ce să spun acum.”
, a mărturisit Rafaela.
 
”Au fost nişte zile grele pentru mine, chiar am vrut să intru în joc şi aşa, dar nu m-au lăsat medicii. Au fost şi sunt nişte momente frumoase petrecute aici, mă bucur că am intrat aici, m-aş bucura să rămân şi să reprezint România contra Mexic şi să arăt de ce sunt în stare.” , a spus Ionuţ. 
 
 
”E un concurs adevărat. Aş vrea ca Dumnezeu să-mi întindă braţele şi să pot să-i îmbrăţişez pe toţi şi să le spun că îi iubesc.”, a mărturisit Radu. 
În urma votului publicului, persoana care a pierdut cursa pentru marele premiu după doar două săptămâni este Rafaela. 
 
 
”Ştiam că va veni momentul ăsta, aveam o presimţire. Ştiam că se va întâmpla asta. A fost o experienţă grea, dar vă mulţumesc că am trăit împreună această experienţă. Vă mulţumesc şi mult succes în continuare.”, a spus Rafaela.
 
De asemenea, Cosmin Cernat, prezentatorul show-ului concurs, a făcut un anunţ ce i-a surprins total pe concurenţi: ”Este o zi unică.
Este o zi în care două echipe vor deveni o echipă. Două echipe vor deveni România. E un meci România-Mexic, aşa că veţi lupta pentru tricolor.”,
le-a spus Cosmin Cernat înainte de a anunţa eliminarea: ”Vă place sau nu, trebuie să batem Mexicul, nu?”, a completat el. 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Giani Kiriţă nu s-a putut abţine şi l-a ameninţat: ”Dacă te prind în oraş...” Ce l-a înfuriat pe concurentul de la ”Exatlon”

Adevărul despre venirea Marianei la ”Exatlon”! A spus totul într-un moment de slăbiciune: ”Mă simţeam moartă...”

Exatlon Romania. Anda Adam si Andrei Stoica, sustinuti de familiile de acasa! Sotul artistei, declaratii de senzatie: "Sunt mandru de ea"

Mercur Retrograd în luna Octombrie aduce o stare de neliniște pentru 4 zodii

Informația serii despre Traian BĂSESCU! Ce s-a întâmplat cu fostul președinte al României

Beni nu a fost prezent la nunta Getuței Sterp. Mama Geta a clarificat situația în timpul petrecerii

Simona Halep și Patrick Mouratoglou nu se mai ascund. A părut dovada!

Reghecampf, situație din ce în ce mai dificilă – Antrenorul este la un pas să își piardă slujba, din nou

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies