Pupezele lui Bahmu, decizie incredibilă! Vor să își facă cea mai rară operație estetică din showbiz-ul românesc

De-a lungul timpului, Andreea Tonciu și Denisa Biță au devenit celebre și în ”rolul” de ”pupeze” ale Adrianei Bahmuțeanu, cele două foste asistente tv făcând senzație pe micul ecran.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Cu toate acestea, anii au trecut, iar carierele lor au luat direcții diferite. Dacă Andreea Tonciu mai apare din când în când la TV, preferând să se dedice familiei, Denisa Biță este o obișnuită a micului ecran, în postura de reporter.

Citeste si: Ultimul show de vara al Denisei Bita! Cum s-a pozat asistenta TV, la piscina

Citeste si: Andreea Tonciu s-a îngrășat 15 kilograme: „Nu mai sunt ce-am fost” Cum arată acum bruneta

Citeste si: Cum sună vocea Andreei Tonciu! Vedeta a filmat un videoclip, iar rezultatul este WOW

Totuși, cele două au, și acum, ceva în comun. Mai exact, amândouă au făcut câteva intervenții la nivelul decolteului și acum se pot lăuda cu un decolteu de infarct. Cu toate acestea, amândouă sunt nemulțumite de ceea ce se ascunde în sutien și, culmea, vor o nouă intervenție estetică. Doar că una extrem de rară pentru showbiz-ul românesc. Iar zilele trecute, deja, Andreea Tonciu a călcat pragul reprezentantului unei clinici estetice celebre și i-a spus acestuia, verde-n față, că vrea să își facă o micșorare a bustului, semn că nu o mai interesează să epateze cu un volum prea mare al sânilor.

fara descriere

În aceeași situație este, culmea, și Denisa Biță care, de-a lungul timpului, a trecut prin mai multe intervenții estetice, implanturile cu silicon devenind, pentru ea, o nesesitate, la un moment dat. Doar că, spun sursele noatsre, Denisa Biță nu se mai bucură de implanturile mari pe care le are. Nu de altceva, dar durerile de spate îi apar din ce în ce mai des, greutatea implanturilor cu silicon făcând-o, în zilele mai dificile, să își ”blesteme” inspirația de a-și modifica decolteul. Iar de curând, după ce a discutat cu amici de-ai săi, Denisa a decis că este cazul să își micșoreze bustul, să îl înjumătățească chiar, considerând că nu mai are nevoie de sânii așa mari.

fara descriere

Denisa Biță și Andreea Tonciu au făcut carieră ca asistente TV

 

Andreea tonciu și Denisa Biță au fost, de-a lungul timpului, două dintre cele mai apreciate asistente tv de la noi. Cu toate acestea, bruneta a renunțat la cariera ei în televiziune pentru a se dedica familiei și copilului pe care l-a născut, în timp ce Denisa Biță a preferat să evolueze în carieră. Așa că, de ceva vreme, blondina își pune în valoare formele extrem de sexy pe care le are la o emisiune TV, Denisa Biță fiind, de ceva vreme, reporter.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate