Vedete

Puştoaica lui Marius Moga a pozat topless şi a fost făcută praf de fanii ei!

Mira, puştoaica lui Marius Moga, pare decisă să renunţe la imaginea de fată cuminte pe care şi-a creat-o de-a lungul timpului şi a început să îşi exploateze, din plin, senzualitatea debordantă pe care o are.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Maria Mirabela Cişmaru, cunoscută sub numele de scenă Mira, s-a făcut cunoscută odată cu apariţia în al doilea sezon al emisiunii de talente Vocea României, unde l-a avut ca mentor pe cântăreţul şi compozitorul Marius Moga.

Pe atunci însă era o puştoaică de doar 17 ani, şi, cu zâmbetul ei cuceritor, a făcut senzaţie pe scenă. Doar că asta se întâmplă în 2012, iar acum suntem în 2018. Iar trecerea timpului a făcut că din “puştoaica lui Moga”, Mira să se transforme într-o adevărată bombă-sexy. Şi, am spune noi, complet dezinhibată când este vorba să îşi expună formele demne de un fotomodel în faţă camerei de fotografiat. Iar pozele pe care, cu generozitate, le împărtăşeşte fanilor ei sunt mai mult decât elocvente când vorbesc despre formă ei fizică, ea expunandu-şi decolteul ameţitor pe care îl are, mândră de bustul ei natural. Şi, adeseori, “uită” să poate sutienul, ea dovedind că este dispusă să renunţe la haine în numele artei, pozând topless în repetate rânduri…


Aşa a procedat şi acum, iar în imaginile pe care le-a postat pe contul ei de socializare, unele în care îşi acoperă, mai mult sau mai puţin, sânii cu mâinile au fost extrem de apreciate de o parte din fanii ei. Însă, spre surpriza tuturor, unii dintre amcii ei virtuali au atacat-o, iar comentariile lor nu au fost deloc amabile. Iar printre acestea, sunt unele de-a dreptul dure: ”Asta e poza de postat pe instagram? Sunt copii care te urmăresc... dar ce-ţi pasă ţie cât faci vizualizări şi iei bani? Îmi pare rău că oamenii din România au ajuns aşa”, ”Făi, fetiţo, tu nu eşti întreagă la minte, cum să postezi aşa ceva ????!!!! Şi vezi că se mai uită şi copii la tine”, ”Felicitări că te-ai dezbrăcat în public, Mira! Aşa popor creştin am ajuns să fim :)”, au comentat uii dintre ei, în ciuda faptului că Mira a explicat, pe contul ei de socializare că felul în care a pozat este unul care vrea să transmită un mesaj artistic.
 

Galerie foto