Puterea Dragostei, 26 iunie: amenințările continuă, Berna și Ramona au ajuns la cuțite

Certurile nu iau sfârșit în casa concurenților Puterea Dragostei. Este Philip scos la înaintare de Berna, pentru a o intimida pe Ramona?

Distribuie pe:

Autor: I.N.

Puterea Dragostei, 26 iunie: amenințările continuă, Berna și Ramona au ajuns la cuțite


In articol:

”Îmi cer scuze, m-am uitat în ochii tăi, Ramona!”, își recunoaște Berna, greșelile în fața celor din casa Puterea Dragostei.

În cadrul emisiunii difuzate pe data de 26 iunie, se dau schimburi de replici acide intre Berna și Ramona: ”Dacă tu îmi zici că mă iubești, mă iertai.Dacă tu făceai asta cu mine, eu te iertam”, replică pentru care Ramona răspunde: ”Oricât aș ține la o persoană, dacă mi-a făcut ceva o dată, nu mai e nimic persoana aia pentru mine. Oricât aș iubi, oricât aș tine la cineva.”

Citeste si: S-a deschis Cutia Pandorei! Anunț important pentru toți concurenții: "Am hotărât să..."

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, afirmația cu care a șocat întreaga casă. Este vorba despre Ramona: „Vreau s-o...”

Citeste si: Puterea dragostei 26 iunie. Philip a cerut-o în căsătorie pe Berna

Atacată de restul concurenților din casă, Berna se apără în continuare: ”Mă lași? Lasă-ma, mi-am cerut scuze, mi-am făcut datoria.” 

Însă Ramona nu cedează, susținând în continuare că nu va trece peste acest incident ”Face așa cu cine crede ea că-i merge, ne ia pe toate peste picior așa din cauza lui Philip. E, să știi că eu nu țin cont de Philip, nu mă interesează de Philip, nu mi-e frică de Philip. Lasă că oricum se bagă peste tot.”

Puterea Dragostei, 26 iunie: amenințările continuă, Berna și Ramona au ajuns la cuțite

”Să vă dea Dumnezeu să fiți fericiți ”

Berna răspunde acid acuzațiilor, apărându-și relația: ”E iubitul meu până la urmă. Pentru toate fetele se bagă iubitul.”

”Bravo! Mă bucur pentru voi, să vă dea Dumnezeu să fiți fericiți”, se aud sarcastic cuvintele Ramonei, neimpresionată descuzele și motivele Bernăi.

”Lasă, o să vezi tu”, sunt cuvintele spunse în casa Puterea Dragostei... ce alte amenințări vor mai avea loc între concurenți?

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate