Puţini se aşteptau la asta! Fiica lui Aurelian Preda a plecat în Italia la mama ei! Motivul surprinzător pentru care Anamaria Rosa a luat această decizie

Anamaria Rosa, fiica lui Aurelian Preda, vrea să urmeze cariera tatălui său, însă, a ales ca să-şi petreacă sfârşitul de an cu mama ei.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

În ultima perioadă se pare că Anamaria Rosa Preda a fost dezamăgită de oamenii pe care ea îi credea prieteni şi care au ajutat-o să treacă peste perioada grea de după moartea tatălui său, cântăreţul Aurelian Preda, în septembrie 2016. 

 

De altfel, Anamaria Rosa a dat de înţeles acest lucru şi printr-o postare recentă pe pagina ei de socializare.
”Tati, tu eşti îngerul meu păzitor şi ştiu că pentru tine Crăciunul era cea mai importantă sărbătoare! Crăciun fericit, acolo unde eşti, printre îngeri! Eşti şi vei rămâne în sufletul şi mintea mea în fiecare moment! Te iubesc şi ştiu că vrei să mă vezi zâmbind deşi îmi este foarte greu pentru că mi-aş fi dorit să fii lângă mine, pentru că nimeni nu-mi alină dorul de tine chiar dacă acum sunt lângă familia mea, şi nu lângă cine te aşteptai cândva să fiu... pentru că oamenii vin şi pleacă!”, a scris Anmaria Rosa de Crăciun pe pagina ei de socializare.

Anamaria Rosa, fiica lui Aurelian Preda, a plecat în Italia! Cine e mama ei?

Anamaria Rosa a luat decizia ca în acest an Sărbătorile să şi le petreacă în Italia, acolo unde se află mama ei, chiar dacă până acum cele două nu au fost foarte apropiate. (Vezi şi cum arată mama Anamariei Rosa)

 

Anamaria Rosa nu este fata lui Aurelian Preda, ea este rodul unei relaţii pasagere a unei nepoate a solistului. Anamaria a fost ănsă înfiată de cântăreţ, care a crescut-o ca pe propriul copi. Mama Anamariei Rosa se numeşte Ica şi este stabilită în Italia, unde locuieşte cu familia.

fara descriere
Cântăreţul de muzică populară Aurelian Preda a murit la 46 de ani, pe 27 septembrie 2016, după o luptă dură cu o formă agresivă de cancer. A fost înmormântat, după cum şi-a dorit, în curtea Mănăstirii Dervent, loc unde îşi petrecuse mare parte din ultimii ani de viaţă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate