Puzderie de oameni la lansarea celei mai noi cărţi scrise de Ioana Lee

Volumul bilingv "Eseuri din capitala lumii" a fost lansat de scriitoarea Ioana Lee, în faţa unui public extrem de numeros, prezent la târgul de carte Gaudeamus, ediţia 25, desfăşurată între 14-18 noiembrie 2018 la Romexpo.

Distribuie pe:

Standul editurii Biblioteca RAO a fost locul unde echipe de televiziune, jurnalişti, bloggeri şi personalităţi publice au fost prezenţi la evenimentul prin care Ioana Lee a prezentat oficial noua sa lucrare literară. De asemenea, întreaga lansare a fost transmisă live pe canalele de social media ale Ioanei Lee, instagram şi facebook, şi a fost filmată în întregime de postul de televiziune Nova TV, care o va difuza în cadrul emisiunii "Ioana Lee Show".

Special pentru lansarea volumului "Eseuri din capitala lumii", standul editurii a fost decorat cu aranjamente florale speciale.

Nuami Dinescu a emoţionat-o până la lacrimi pe Ioana Lee, în discursul său din cadrul evenimentului prin care a arătat ce a însemnat pentru ea să citească "Eseuri din capitala lumii".  "Această carte este o radiografie a societăţii noastre din copilăria Ioanei şi până în ziua de astăzi. Ne-a amintit tuturor cum am evoluat de pe vremea comunismului şi până astăzi. Povesteşte cu bucurie despre prietenii ei buni, cei care în cele din urmă au reuşit să o înţeleagă", a spus Nuami. În completare, Ioana Lee a mărturisit: "Cartea este reală, nu apelez la ficţiune şi la cosmetizare. Când vorbim despre sentimente, emoţii, despre realităţile vieţii, prefer doar adevărul. Mulţumesc din suflet cititorilor mei şi celor care îmi scriu pentru că numai datorită lor continui să fiu aici şi să creez".

Volumul bilingv  "Eseuri din capitala lumii" conţine poveşti adevărate trăite de Ioana Lee în diferite colţuri ale lumii, şi pe care le-a aşternut pe hârtie în Washington D.C, acolo unde se regăseşte căminul ei în ultimii 14 ani.

Abonează-te pe

Citește și:

Carantină prelungită în mai multe localități din România! Anunțul făcut în urmă cu scurt timp

Veste tristă despre Sebastian, băiețelul de 7 ani dispărut fără urmă! Familia îl caută neîncetat de o săptămână

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Miercuri 20 Ianuarie 2021: Scorpionii sunt loviți de noroc

30 iunie este ultima zi. Toți românii trebuie să aleagă imediat! Vor avea de suferit

Mircea Badea a avut o relație secretă cu Oana Zăvoranu! Aceasta l-a făcut de râs în public: este umilitor ce a spus despre el

Vremea se strică. Cod Galben de fenomene meteo extreme

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies