Vedete

Radu Cazan, despre Andrei Gheorghe: “Este o pierdere imensa pentru lumea presei romanesti”

Radu Cazan a scris o postare despre Andrei Gheorghe, jurnalistul care a fost gasit mort luni noapte.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: G.G.


Radu Cazan, despre Andrei Gheorghe: “Este o pierdere imensa pentru lumea presei romanesti”icon photo

Andrei Gheorghe s-a stins din viata la doar 56 de ani. Jurnalistul a fost gasit prabusit in baie, acasa, iar primele ipoteza indica faptul ca ar fi murit din cauza unui stop cardio-respirator. Radu Cazan a fost socat de veste si a scris cateva randuri, pe pagina sa de socializare, despre Andrei Gheorghe.

“ANDREI GHEORGHE s-a stins la varsta de 56 de ani. Este o pierdere imensa pentru lumea presei romanesti, cu atat mai mult cu cat sfarsitul sau a venit pe neasteptate. Idolul unei generatii, om cu un talent aparte si o voce de aur, Andrei Gheorghe a fost un coleg excelent - am lucrat impreuna la Realitatea TV pe vremea cand Andrei realiza emisiunea Politica Frate, iar eu intram la Revista Presei inainte si imediat dupa el si mai stateam de vorba in studio sau in emisie. In ultimii ani ne-am intalnit in cateva ocazii si am vorbit de cateva ori la telefon. Imi pare tare rau… Dumnezeu sa il odihneasca in pace!”, a postat Radu Cazan pe pagina sa de socializare.

In afara de Radu Cazan, despre Andrei Gheorghe, au scris pe paginile de socializare mai multe vedete si oameni de televiziune care l-au cunoscut.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie! Roxana, fiica Danei, e incantata de cat de sexy e mama ei: „Baga in boala vecinii!”icon photo

Vedete

Fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie! Roxana, fiica Danei, e incantata de cat de sexy e mama ei: „Baga in boala vecinii!”

Aflata intr-un complex cu piscine si plaje, fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie. Dana s-a relaxat alaturi de copiii ei.

Titlu secțiune