Radu Mazăre, căsătorie în închisoare! De ce Roxana, proaspăta soție, a ieșit nervoasă după cununie

Radu Mazăre, căsătorie în închisoare cu Roxana Mihalache, femeia cu care are o relație de mai bine de 15 ani. Ce a spus când a ieșit din penitenciar.

Distribuie pe:

Autor: A.V.


In articol:

  Astăzi a avut loc căsătoria dintre Radu Mazăre și Roxana Mihalache în Penitenciarul Rahova. Proaspăta soție a fostului edil al Constanței nu a ieșit foarte fericită de la cununie și a spus câteva cuvinte. Faptul că Radu Mazăre va sta în închisoare nouă ani nu o încântă deloc pe proaspăta soție.

  Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

  "Rochie, verighete, cancan-uri, chiar nu-și au sensul având în vedere situația. A fost un moment de suflet - atâta tot", a spus Roxana, conform Antena 3.

  Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. Deoarece nu exista nași, fratele lui Radu Mazăre, Mihai, a fost martorul care va semna pentru cei doi

  „Nași nu avem, sunt eu, care sunt martorul care va semna. (…) Pe Roxana nu am auzit-o să fi vorbit că își ia rochie și cu toții ne vom costuma foarte simplu și adaptat situației, foarte simplu. Nu au impus reguli, dar nu e cazul. Cu flori nu știu dacă ne lasă, nu am întrebat, nu ne-am gândit să aducem, Roxana vine cu noi, dar nu cred că ne lasă să trecem cu flori”, a spus Mihai Mazăre pentru mediafax.

  Galerie foto  Urmatorul articol
  Citește și:

  Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. Mesajul fiului lui Radu Mazăre în ziua în care tatăl lui se căsătorește cu Roxana

  Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. Roxana Mihalache a ajuns la Penitenciarul Rahova! Ce rochie superbă a purtat iubita lui Mazăre: "Nu e nouă, nu are sens"

  Condimentul din bucătărie care luptă cu bacteriile mai bine decât multe medicamente. Este printre cele mai puternice plante

  Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. Mama lui Mazăre a ajuns la Penitenciarul Rahova

  Legătura incredibilă între căsătoria lui Radu Mazăre și nunta lui Brigitte Pastramă! Lizeta Haralambie, martoră la cununia din închisoare, după ce a fost nașă duminică

  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Cookies