Radu Mazăre, căsătorie în închisoare! De ce Roxana, proaspăta soție, a ieșit nervoasă după cununie

Radu Mazăre, căsătorie în închisoare cu Roxana Mihalache, femeia cu care are o relație de mai bine de 15 ani. Ce a spus când a ieșit din penitenciar.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Astăzi a avut loc căsătoria dintre Radu Mazăre și Roxana Mihalache în Penitenciarul Rahova. Proaspăta soție a fostului edil al Constanței nu a ieșit foarte fericită de la cununie și a spus câteva cuvinte. Faptul că Radu Mazăre va sta în închisoare nouă ani nu o încântă deloc pe proaspăta soție.

"Rochie, verighete, cancan-uri, chiar nu-și au sensul având în vedere situația. A fost un moment de suflet - atâta tot", a spus Roxana, conform Antena 3.

Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. Deoarece nu exista nași, fratele lui Radu Mazăre, Mihai, a fost martorul care va semna pentru cei doi

„Nași nu avem, sunt eu, care sunt martorul care va semna. (…) Pe Roxana nu am auzit-o să fi vorbit că își ia rochie și cu toții ne vom costuma foarte simplu și adaptat situației, foarte simplu. Nu au impus reguli, dar nu e cazul. Cu flori nu știu dacă ne lasă, nu am întrebat, nu ne-am gândit să aducem, Roxana vine cu noi, dar nu cred că ne lasă să trecem cu flori”, a spus Mihai Mazăre pentru mediafax.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate