Radu Tibulca, foc și pară pe Orlando Ivan: “Tu, măcar, puteai să-mi fii coleg (…) nu mă pui în halul ăsta aici!” În această seară, de la ora 20:00, la “Roata Norocului”, la Kanal D

O nouă ediție “Roata Norocului” începe în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Ana-Maria Barnoschi și Bursucu’, plini de energie, dau startul unei ediții incendiare, înțesată de premii dar și distracție garantată!

Dupa ce Ana-Maria dă startul distracției pe acorduri muzicale, interpretând o melodie din repertoriul internațional, invitații serii, Orlando Ivan (matinal “Scularea”, Radio Impuls) și Radu Țibulcă (matinal “Scularea”, la Radio Impuls și intepretul primarului Ghiță Șpagoveanu, din serialul de comedie “Moldovenii”), intră pe scena “Roata Norocului”.

fara descriere

În aplauzele publicului, Orlando și Radu sunt gata să învârtă “Roata Norocului” pentru o familie aflată în dificultate și fac totul pentru a câștiga cât mai multe premii.

Citeste si: Vedetele Kanal D au dat startul Sărbătorilor de iarnă!

Citeste si: Scandal monstru! Țibulcă, săltat de mascați!  Află cum s-a ajuns aici!

Citeste si: Bursucu’ face anunțul cel mare, la ”Roata norocului”: “În sfârșit, Ana-Maria și-a găsit o vocație de care mă pot bucura si eu!”

Nebunie fără limite se dezlănțuie atunci când Orlando și Radu trebuie să ducă la îndeplinire o pedeapsă primită de la Bursucu’. Mai exact, Radu este cel care “pică” la pedeapsă și, fără să stea pe gânduri, văzându-se “părăsit” de către colegul său, Radu îl apostrofează pe Orlando.

fara descriere

“Tu, măcar puteai să-mi fii coleg și, în interesul echipei, să-mi explici și mie regulile… nu mă pui în ”halul” ăsta aici! (…) Stai să vezi ce-o să zică bunică-mea acum, când mă vede…”, îi reproșează, cu umoru-i caracteristic, Radu lui Orlando care nu se mai oprește din râs.

fara descriere

Vals și ritmuri latino, râsete și distracție, dar și premii uluitoare, acestea sunt cuvintele care definesc ediția din această seara, de la ora 20:00, “Roata Norocului”, la Kanal D.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate