Raed Arafat a fost chemat în fața judecătorilor! Șeful DSU a fost obligat să își plătească factura la gaze! Vezi când s-a întâmplat totul!

Raed Arafat a fost chemat în fața judecătorilor, fiind parte într-un proces derulat recent.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Raed Arafat a fost chemat în fața judecătorilor  de la Judecătoria Buftea. Șef al Departamentului pentru Situatii de Urgenta (DSU) din cadrul Ministerului de Interne, cel care gestionează criza declanșată de pandemia de coronavirus, Arafat a figurat într-un proces înregistrat pe 18 august 2017. Reclamant figura ENGIE ROMANIA SA (fostă GDF SUEZ ENERGY ROMÂNIA SA), furnizor de gaze, în timp ce părât era SC OPUS LAND DEVELOPMENT SA, un dezvoltator imobiliar care a ridicat un complex rezidențial în Ștefăneștii de Jos, acolo unde Raed Arafat deșine un apartament de 80 metri pătrați, conform declarației de avere.

Citeste si: Coronavirus Romania - Raed Arafat: "Virusul nu se ia de pe haine". Unde rezista coronavirus cel mai mult

Citeste si: Stare de urgență în România. Circulația persoanelor, limitată: Fără grupuri mai mari de 3 persoane pe străzi. Mall-urile se închid

Citeste si: Suntem excluși! Sportul românesc, în genunchi. E cea mai dură lovitură - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Citeste si: Read Arafat, măsuri luate după decretarea stării de urgență. Recomandările Ministerului Sănătății

Raed Arafat, alături de alte patru persoane fizice, a avut calitatea de „chemat în garanție”. Dosarul a avut ca obiect „cerere de valoare redusă”, ceea ce înseamnă că furnizorul de gaze a dorit recuperarea unor datorii rezultate din facturi neachitate. La rândul său, dezvoltorul imobiliar i-a citat la proces pe cei care aveau restanțe, iar printre aceștia s-a numărat și Raed Arafat. După două termene amânate, Judecătoria Buftea a dat decizia pe 25 ianuarie 2018, aceasta fiind favorabilă lui ENGIE ROMANIA SA. (citește mesajul tulburator al unui tânăr infectat cu coronavirus)

Raed Arafat a fost chemat în fața judecătorilor. Restanțele lui au fost de aproape 700 de lei

“Admite cererea. Solutia pe scurt: Respinge excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a pârâtei, invocată de aceasta prin întâmpinare, ca neîntemeiată. Admite cererea formulată de reclamantă. Admite cererea de chemare în garanţie formulată de pârâta S.C. Opus Land Development S.A. în contradictoriu cu chemaţii în garanţie Arafat Raed, Preoteasa Andrei, Bontidean Vasile, Bontidean Nicoleta Florica, Firica George Bogdan. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei în cuantum de 4541,95 lei, reprezentând contravaloare servicii prestate, precum şi la plata sumei în cuantum de 38,73 lei, reprezentând penalităţi de întârziere aferente debitului. Obligă chematul în garanţie Arafat Raed la plata către pârâtă a sumei în cuantum de 695,23 lei, reprezentând contravaloare servicii prestate, precum şi la plata sumei în cuantum de 29,99 lei, reprezentând penalităţi de întârziere aferente debitului”, se arată în hotărârea judecătorilor.

Și celelalte persoane fizice chemate în garanție au fost obligate să plătească diverse sume, la fel întâmplându-se și cu dezvoltatorul imobiliar. “Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei în cuantum de 200 lei, reprezentând taxă judiciară de timbru, cu titlu de cheltuieli de judecată. Obligă chemaţii în garanţie în solidar la plata către pârâtă a sumei în cuantum de 200 lei, reprezentând taxă judiciară de timbru, cu titlu de cheltuieli de judecată. Respinge cererea pârâtei privind obligarea reclamantei la plata cheltuielilor de judecată ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare, cererea de apel urmând a fi depusă la Judecătoria Buftea. Pronunţată azi, 25.01.2018, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.”, au mai hotărât judecătorii.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată cine este bărbatul cu care Raluca l-ar fi înșelat pe Pepe!

Doliu IMENS în România! Un fost mare sportiv, ucis de COVID-19! Fiica sa, o celebră actriță, a făcut anunțul

Horoscop vineri, 27 noiembrie. Nativii din Balanță sunt pregătiți pentru o decizie legată de bani, iar Racii vor fi luați pe sus în dragoste. Ce spun astrele despre tine

Alex Bodi crede că pandemia de coronavirus o să facă ravagii dacă pică internetul: „O să fie cele mai multe sinucideri din istorie!”

Raed Arafat vine cu o declarație de impact în miezul noții: „Să nu credem....”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies