Raed Arafat vine cu o declarație de impact în miezul noții: „Să nu credem....”

Raed Arafat a venit cu noi precizări pentru toți locuitorii României. Secretatul de stat din cadrul MAI a tras un semnal de alarmă în privința numărului de COVID-19. 

Distribuie pe:

Autor: D.A.

Raed Arafat vine cu o declarație de impact în miezul noții: „Să nu credem....”


In articol:

Raed Arafat a anunțat că oamenii trebuie să înțeleagă că numărul pacienților infectați cu virusul COVID-19 poate fi mult mai mare, de aceea este necesar să înțelegem că regulile impuse și recomandate trebuie să fie respectate. 

Raed Arafat îndeamnă oamenii să fie responsabili

„Este clar că pentru unii este o glumă sau nu au înțeles despre ce e vorba. Eu nu cred că nu au aflat. Problema e că avem o categorie de oameni care spun că nu e dracul așa de negru și nu vom păți nimic. Vorbim de un virus care se transmite ușor. Tinerii care ies și râd de situație au acasă părinți, bunici, ei pot să nu aibă simptome, dar ei voi infecta membrii din familiile lor.

Raed Arafat vine cu o declarație de impact în miezul noții: „Să nu credem....”

Citeste si: Interviu marca STIRILEKANAD.ro! Primele declarații ale medicului care îi vindecă la Timișoara pe românii bolnavi de coronavirus! Virgil Musta, avertisment teribil: ”Situația se va înrăutăți în curând și în România, din păcate”

Citeste si: Monica Pop e în război în plină pandemie de coronavirus: „Ați văzut cum sunt medicii? Ne-ați blamat pe nedrept, ne-ați scuipat! "Ciubucarii" și "șpăgarii" sunt la datorie”

Citeste si: Crimă teribilă în București. Clanul Iordan, implicat în vestea momentului

Nu am afectat anumite activități pentru a nu afecta foarte grav economia. Te duci la câmp, nu te oprește nimeni. Te duci la muncă, nu te oprește nimeni. Problema e ca persoane vulnerabile să nu intre în mijloace de transport în comun aglomerate. Dacă închizi transporul în comun, ai zis la oameni stop. Mulți nu mai pot să ajungă nici la muncă. (…) La acest moment toți trebuie să stea să se gândească. Vom trece prin perioade grele, România nu este o țară care stă într-o bulă separată. Să nu creadă lumea că numărul cazurilor confirmate înseamnă că atâtea sunt„, a mai declarat la Antena 3 Raed Arafat.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate