Raluca a dat-o în vileag pe Bianca în casa de la ”Puterea Dragostei”! A primit Andreea Mantea dovezile care o încriminează pe aceasta?

Andreea Mantea e hotărâtă să afle dacă toate acuzaţiile din casa de la ”Puterea Dragostei” la adresa Biancăi sunt reale.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Andreea Mantea le-a cerut concurenţilor să-i arate dovezile care o incriminează pe Bianca, dar mai ales să le arate în emisiune.

Raluca a fost cea care a venit cu telefonul şi i-a arătat Andreei Mantea conversaţiile pe care ea susţine că le-a purtat Bianca şi un fan al emisiunii, în care aceasta îl sfătuia pe acesta să nu mai voteze alţi concurenţi.

În plus, concurenţii o acuză pe Bianca de faptul că dă înformaţii din casa de la Puterea Dragostei, ştiri care apar înainte de a fi difuzată emisiunea.

Numai că Bianca a spus că toate acestea sunt minciuni şi că informaţiile acestea sunt transmise de pe conturi false.

Aşa că, în lipsa unor probe, Andreea Mantea le-a cerut concurenţilor să înceteze cu acuzaţiile. Vedeta a mărturisit însă că a văzut nişte mesaje între Mădălin None şi Bianca, dar cum tânărul nu vrea să le arate şi să le facă publice, nimeni altcineva nu poate să vorbească despre ele.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: