Raluca de la Puterea Dragostei, adevăratul motiv pentru care s-a dus în Turcia! ”Am venit la un consult medical”

Raluca Munte, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, se află de câteva zile în Istanbul. Deși fanii au sperat că tânăra va intra în emisiune, planurile Ralucăi sunt altele.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Raluca Munte, fosta concurentă de la Puterea Dragostei se află în Turcia, alături de tatăl ei. Raluca a dezvăluit adevăratul motiv al vizitei sale în Istanbul.

”M-ați întrebat de ce am venit în Turcia. Am venit să-mi fac un consult medical. Mă gândesc să-mi fac o intervenție estetică, un implant mamar și am ales Turcia pentru că ei sunt cei mai buni pe estetică. Vreau să-mi fac o mărire de bust”, a mărturisit Raluca Munte într-un live pe Instagram.

Citeste si: Cum arată Carmen de la Sălciua nemachiată

fara descriere

Citeste si: Andreea Mantea și David, momente amuzante în camera de hotel din Turcia: "Mi-e greu să aleg o fată. Una e mai frumosă ca cealaltă"

Raluca Munte, în vizită în casa Puterea Dragostei

Pe de altă parte, Raluca Munte a mărturisit că se va duce și în vizită în casa Puterea Dragostei. Ea a răspuns și la un mesaj de la Andreea Pirui, care a întrebat-o dacă merge și la Puterea Dragostei. ”Voi merge pentru că mi-e dor de unii concurenți de acolo, nu de toți însă”, a spus Raluca Munte, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, care a păstrat legătura atât cu vechi concurenți dar și cu cei veniți în sezonul 2.

fara descriere

Citeste si: Daiana si Berna, la cutite! Bruneta il vrea din nou pe Fernando si e geloasa pe blonda! Marturisiri bomba

Raluca Munte de la Puterea Dragostei s-a despărțit de iubit! E singură acum

La începutul anului, Raluca Munte a confirmat că e singură însă susținea că nu mai vrea să-și caute iubirea la Puterea Dragostei.

”Nu o să mai merg niciodată în casa Puterea Dragostei. Pentru mine, emisiunea asta a luat sfârșit. Am trecut prin multe, am fost departe de familie și știu că nu o să mai pot recupera acea perioadă și prefer să-i las pe alții să meargă. Am fost jignită tare. Vreau să-mi văd de drumul meu acum”, a mărturisit Raluca Munte, fosta concurentă de la Puterea Dragostei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate