Raluca de la Puterea Dragostei aruncă bomba! Nu a părăsit emisiunea pentru Ricardo! Iată adevăratul motiv: „Am plecat pentru că…”

Raluca de la Puterea dragostei a mărturisit că Ricardo nu a fost singurul motiv pentru care a părăsit emisiunea. Iată de ce a plecat, de fapt, în România.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Raluca și Ricardo de la Puterea Dragostei au format unul dintre cele mai frumoase și iubite cupluri din casă. În ciuda certurilor repetate și a tentativelor de despărțire, ei nu au reușit să stea prea mult timp departe unul de celălalt. Cu toate acestea,  la scurt timp după ce au părăsit show-ul, ei s-au despărțit definitiv. 

Vestea că Raluca și Ricardo nu mai sunt împreună a venit ca un șoc pentru susținătorii care încă nu înțeleg ce s-a întâmplat între ei. Concurenta primește în continuare întrebări legate de ceea ce s-a întâmplat între ei. 

„Ne-am despărțit pentru că relația noastră chiar nu a mai funcționat. Am decis de comun acord că fiecare este liber să plece”, a spus Raluca despre despărțirea de Ricardo. 

 

fara descriere

Raluca nu a părăsit Puterea Dragostei pentru Ricardo 

Dacă în emisiune Raluca a cerut să fie votată la eliminare pentru a își petrece timpul alături de Ricardo înainte ca acesta să plece în Statele Unite ale Americii, se pare că acum ea a hotărât să spună adevărul. Concurenta și-a dorit să se întoarcă în România din mai multe motive, cel mai important dintre ele fiind acela că nu se mai simțea bine în emisiune. 

„Sunt extrem de fericită că am avut șansa de a mă revedea cu fostul meu iubit. Să fiu sinceră, nu doar pentru Ricardo am plecat, am plecat pentru că eram foarte obosită în utlima perioadă și nu mai puteam să-mi revin din acea oboseală cruntă, nu mă mai puteam gândi. Pentru mine ultima perioadă din emisiune a fost super grea”, a explicat fosta concurentă. 

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate