Raluca Dumitru, confidenta lui Răzvan Botezatu! ”Știam că e gay, dar nu m-a interesat asta” EXCLUSIV

După ce Răzvan Botezatu a decis să vorbească deschis despre sexualitatea lui și să își asume că este gay, Raluca Dumitru, confidenta lui, a reacționat imediat și, fermă, a explicat tuturor că îi va rămâne alături tot timpul.

Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

Ani la rândul s-a tot speculat pe tama relației dintre Raluca Dumitru și Răzvan Botezatu, mai ales că cei doi glumeau adeseori pe seama unei căsătorii între ei, susținând, în repetate rânduri, public, că ar fi logodiți.

Citeste si: Răzvan Botezatu, cel mai bun prieten al Biancăi Drăgușanu, s-a decis: ”Vreau să câștig Exatlon”! Video EXCLUSIV

Citeste si: Raluca Dumitru învață să schieze și face show la munte! Cum se relaxează când vine de la pârtie este însă... de poveste! Video INCENDIAR

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Citeste si: Cel mai bun prieten al Biancăi Drăguşanu, dezvăluiri bombă despre o boală ruşinoasă! Răzvan Botezatu: ”Toată zona intimă…”

Citeste si: Cel mai bun prieten al Biancăi Drăguşanu, dezvăluiri bombă despre o boală ruşinoasă! Răzvan Botezatu: ”Toată zona intimă…”

Cu toate acestea, pare-se, Raluca Dumitru a dorit doar să îl ajute pe Răzvan Botezatu să își ascundă preferințele sexuale. Mai exact, recunoaște frumoasa brunetă, ea știa, de mai multă vreme, că Răzvan Botezatu este gay. ”Știam că e gay, dar nu m-a interesat asta.

Noi suntem prieteni, suntem, poate și pai apropiați din această cauză, iar pe mine nu mă dereanjează opțiunile amicilor mei. Noi doar ne jucam când ziceam că suntem împreună, era felul nostru de a închide gura unora care îl judecau. Oricum, el este prietenul meu, rămâne prietenul meu, nimic nu s-a schimbat. Sunt mândră de el că și-a asumat acest lucru, dar pentru mine tot Răzvan Botezatu este, nu e nimic schimbat”, ne-a spus, în exclusivitate, Raluca Dumitru.

”Voi trăi cu consecințele. Voi trăi alături de oamenii care mă acceptă, voi trăi alături de cei pentru care o prietenie nu se măsoară în felul în care alegem să ne trăim dragostea. E adevărat, îmi asum că voi fi înjuurat, că voi fi ironizat și privit altfel. Dar, am decis să explic tuturor cine sunt eu cu adevărat. Am decis să nu mă mai ascund, am obosit să port masca unui heterosexual.

Sunt gay și cu asta basta. Sunt gay, și ce dacă nu sunt altfel? Nu sunt tot Răzvan Botezatu? Schimbarea de care vorbim are loc dior în intimitate, în rest sunt același om. Doar că nimeni nu ar trebui să judece ce facem în momentul în care ne manifestăm iubirea. Mă simt eliberat că nu mai trebuie să mă ascund”, ne-a spus, în spovedania sa, Răzvan Botezatu.

 

Răzvan Botezatu și Raluca Dumitru au pozat împreună pentru ținute de nuntă

Solicitată să pozeze pentru un brand celebru de haine, Raluca Dumitru a mers la malul mării, alături de Răzvan Botezatu, pentru un pictorial ”la dublu”. Iar acolo, aşa cum era de aşteptat, Raluca Dumitru a purtat mai multe ţinute, printre acestea numărându-se o rochie de mireasă, dar şi alte haine de ”gală”, iar Răzvan Botezatu a probat haine de mire. De altfel, la respectiv aședință foto, cei doi s-au amuzat teribil pe tema căsătoriei lor. ”Răzvan, de cum a văzut-o aşa îmbrăcată, s-a pus în genunchi şi a cerut-o in nou. Nu ştiu dacă o face la modul serios sau nu, dar Raluca râdea şi l-a întrebat dacă mai trebuie să spună de multe ori DA”, ne-a povestit un martor ocular al momentului.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies