Raluca, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, lămurește misterul sarcinii sale! Ce spune despre relația cu actualul ei iubit

Raluca Munte, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, a vorbit despre viața ei, dar și despre zvonurile privind sarcina.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

După despărțirea de Ricardo, bărbatul cu care făcuse un cuplu la Puterea Dragostei, Raluca s-a întors la o iubire veche. Sunt câteva luni de când Raluca și Origen formează un cuplu, cei doi nu se ascund și merg împreună peste tot. De altfel, Raluca l-a prezentat și fanilor săi pe Origen, care este cântăreț.

fara descriere

În urmă cu ceva timp, Raluca și-a șocat fanii cu o mărturisire. ”Sunt însărcinată în trei luni”, a spus Raluca într-un vlog și deși apoi a precizat că a fost o glumă, mulți au rămas cu ideea că fosta concurentă de la Puterea Dragostei așteaptă un copil.

Citeste si: Dezvăluiri incredibile despre iubitul Ralucăi de la Puterea dragostei! De ce s-a împăcat cu ea după ce n-a vrut să o mai vadă EXCLUSIV

Citeste si: Răspunsul incredibil al Ralucăi Munte de la Puterea dragostei atunci când a fost criticată că a ieșit în oraș în cămașă de noapte

Citeste si: Alături de Raluca de la Puterea Dragostei, Nelson Mondialul i-a făcut praf pe Mary, Adrian și Ricardo: „Cum Dumnezeu l-au primit acolo?”

Raluca de la Puterea Dragostei, despre sarcină ”Am făcut o glumă”

Zilele trecute, Raluca a fost întrebată din nou dacă este însărcinată. ”Am făcut o glumă că aș fi însărcinată și de atunci primesc mereu astfel de mesaje. Nu sunt însărcinată și nici nu am de gând să rămân în următoarea perioadă”, a mărturisit Raluca.

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a spus și ce relație are cu Origen, actualul ei iubit. ”Suntem împreună din iunie, ne e bine. Nu m-am mutat la el, fiecare stă la casa lui și e mai bine așa”, a povestit Raluca de la Puterea Dragostei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate