Raluca Moianu despre fostul ei soţ, regretatul comentator sportiv Marius Ancuţa: ”El a plecat mult prea devreme, dar visul lui merge mai departe!”

Fostul mare comentator sportiv Marius Ancuţa a murit pe 19 iulie, la doar 50 de ani. În amintirea lui se organizează o competiţie de anvergură.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Fostul mare jucător şi comentator de snooker Marius Ancuţa a încetat din viaţă pe 19 iulie, la doar 50 de ani, răpus de o boală incurabilă. În amintirea celui care a promovat enorm un sport necunoscut în România, între 23 şi 25 noiembrie s-a desfăşurat ”Marius Ancuţa Classic 2018”, o competiţie de snooker care va deveni una de tradiţie în domeniu.

Prezentatoarea tv Raluca Moianu, cea care a fost soţia lui Marius Ancuţa, a ţinut să le mulţumească organizatorilor: ”El a plecat mult prea devreme, dar visul lui merge mai departe. Eu si Mara Ilinca Ancuta dorim sa multumim asociatiei Real Snooker Tour (Sinca Rares, Paul Croitoru, Florentin Ciobanu, Cosmin Postole si Sorin Craciun) pentru organizarea acestui turneu in memoriam Marius Ancuta”, a notat emoţionată vedeta tv. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate