Raluca Podea a fost hărţuită de Leo de la Strehaia: „El tot insistă. Nu e genul meu, nu-l vreau. M-a luat puţin greaţa”

Fanii au aflat că Raluca Podea a fost hărţuită de Leo de la Strehaia.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Nu mai e un secret că Raluca Podea a fost hărţuită de Leo de la Strehaia. Raluca a revenit în prim-plan recent, după ce logodnicul ei, Florin Pastramă, s-a combinat cu Brigitte Sfăt la Fermă. În urmă cu 8 ani, Raluca a mai fost implicată într-o poveste complicată, când a susţinut că Leo de la Strehaia a asaltat-o cu mesaje. „Leo m-a găsit pe Facebook și m-a abordat. I-am spus că nu este genul meu, dar degeaba. Insistă să-mi afle numărul de telefon și nu mai scap de el. Nu vreau să am nicio legătură cu el, pentru că nu vreau să ajung ca alte fete în filmulețe sau să-mi ofere cadouri și să mi le ia. Nu-l vreau”, a dezvăluit Raluca Podea. (vezi ce bărbat le leagă pe Raluca Podea şi Brigitte Sfăt)

Citeste si: Florin Pastramă şi Brigitte Năstase s-au logodit în biserică!

Citeste si: Brigitte Sfăt nu a făcut o ”afacere” prea bună cu Florin Pastramă! Fosta iubită, dezamăgită complet de prestațiile din dormitor EXCLUSIV

Citeste si: Secretul din spatele relației dintre Brigitte Sfăt și Florin Pastramă! Ce i-a promis bărbatul de a făcut-o să uite de logodnicul ei

Raluca Podea a fost hărţuită de Leo de la Strehaia: "Îmi tot zicea să-i dau numărul"

„A început să dea mesaje după ce a câştigat ea la miss. Am ignorat mesajele crezând că este o glumă, nu credeam că e chiar el. Dar el tot insistă şi cere numărul ei de telefon. Eu cred că nu înţelege semnificaţia cuvântului ‘Nu'”, a povestit verişoara Ralucăi, contactată şi ea de Leo de la Strehaia pe Facebook. „Am vorbit doar pe messenger, nu la telefon. Îmi tot zicea să-i dau numărul, i-am zis că de ce, să-mi facă şi mie filmuleţe cum le-a făcut celorlalte fete? El tot insistă. Nu e genul meu, nu-l vreau. M-a luat puţin greaţa. Nu îmi place de el”, a spus Raluca Podea. Mai mult, blonda a povestit că bărbatul nu are nicio şansă să-i câştige inima, „mai ales că dacă mi-ar face cadouri, m-aş bucura puţin de ele şi apoi mi le-ar lua înapoi”. 

fara descriere

Raluca Podea a fost hărţuită de Leo de la Strehaia: "Ea mi-a zis că numărul ei de telefon e foarte scump"

În 2011, Raluca Podea a fost hărţuită de Leo de la Strehaia. „Sunt nişte fete foarte frumoase, le plac pe amândouă, m-am învăţat la pachet. Este adevărat ce zice ea, că am reuşit s-o caut, s-o găsesc. Doar că am vorbit cu ea pe messenger doar ieri. I-am cerut numărul de telefon, e adevărat, dar ea mi-a zis că numărul ei de telefon e ‘foarte scump’. Nu i l-am mai cerut că poate nu-mi permiteam să plătesc numărul ei de telefon. Am luat-o în spirit de glumă, dar ce spune ea c-o agasez, că o caut, nu e aşa. Eu vorbesc pe Facebook cu foarte multe fete, a fost aşa o chestie de bărbat, am vrut să iau legătura cu ea. Nici nu s-a pus problema să fiu cu Raluca, doar să vorbim, să fim amici”, a declarat Leo de la Strehaia. 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate