Raluca Podea, atac la adresa lui Florin Pastramă! Ce dezvăluiri de senzație a făcut senzuala blondă despre bărbatul care s-a însurat cu Brigitte Sfăt ”Îi e frică să nu mă sune” EXCLUSIV

Raluca Podea a decis să spună adevărul despre Florin Pastramă, fostul ei logodnic, recunoscând că, ani buni, a fost orbită din iubire și că, de câteva săptămâni, și-a dat seama ce mult a greșit.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Senzuala Raluca Podea susține că, acum, este fericită până peste poate, motivul fiind legat de încercarea la care a fost supusă de-a lungul perioadei în care s-a filmat show-ul tv unde concurent a fost Florin Pastramă, fostul ei logodnic.

Citeste si: Florin Pastramă şi Brigitte Năstase s-au logodit în biserică!

Citeste si: Otilia Bilionera și Otniela se distrează pe seama relației lui Florin Pastramă! ”Dacă o vede mă-ta pe Brigitte face infarct”

Citeste si: Brigitte Sfăt nu a făcut o ”afacere” prea bună cu Florin Pastramă! Fosta iubită, dezamăgită complet de prestațiile din dormitor EXCLUSIV

”Nu ascultam de nimeni din cauza lui. Adică, toți îmi spuneau că nu ne potrivim, eu ”Batman, Batman”. Mi-a dovedit însă comportamentul lui de la Ferma cât de mult am greșit. El, și o să se lămurească și Brigitte, este... un bărbat cu probleme. Adică, va vedea și ea că, de fapt, este un bărbat scump, că va fi nevoită să aibă mare grijă de el. Din toate punctele de vedere. Poate e acum bogată, dar...”, explică Raluca Podea.

Mai mult decât atât, senzuala vedetă TV este convinsă că Florin Pastramă și-a dorit, în primul rând, o femeie cu mulți bani, așa cum este, de altfel, Brigitte Sfăt. ”Va vedea și Brigitte ce vrea el de la ea. Pe mine, sunt convinsă, m-a iubit, chiar dacă a profitat. Dar de ea va profita din greu. Credeți că degeaba nu îl lasă să plece de acasă singur, nicio secundă? Cred că îi e frică să nu mă sune pe mine, dar e treaba lor acum”, a mai spus, în exclusivitate pentru reporterii WOWbiz.ro, Raluca Podea.

fara descriere

În altă ordine de idei, Raluca Podea susține că cei din jurul ei sunt încântați că nu îl mai are ca iubit pe Florin Pastramă. ”Mama e foarte fericită că nu mai sunt cu el, iar fiul meu mi-a spus în față, că se bucură că nu mai trebuie să îl vadă. Iar cu asta cred că am spus tot”, ne-a mai zis Raluca Podea.

 

Raluca Podea trebuia să se mărite cu Florin Pastramă, dar i-a dat papucii 

Comportamentul pe care l-a avut Florin Pastramă la show-ul tv a adus după sine si destrămarea relației. ”Nu pot să suport să văd ce a făcut el la tv. El s-a dus să muncească, nu să facă așa ceva. Înțeleg că e show, dar e de neacceptat ce face el, să sară pe toate femeile din preajmă, să le pupe, să le pipăie. Nu ai cum, ca bărbat, să faci așa ceva.

E un nimeni pentru mine începând din acest moment, nu mai există un asemenea personaj în viața mea. Aștept să se întoarcă de acolo, să clarificăm totul, să își ia niște lucruri de la mine și nu mai vreau să îl văd. M-a făcut de rușine, toată lumea știa că este logodnicul meu, iar eu nu pot să accept așa ceva. Nu pot să spun, pentru că nu vorbesc urât în public, cum îl văd acum. Dar mi-a dovedit că nu e bărbat, că nu e ce vreau eu de la un bărbat... să se spele pe cap cu el, să se ducă să  își vadă de viața lui, să tragă de alte femei, pentru mine nu mai e cale de întoarcere... Nu ai cum tu, un nimeni, să faci așa ceva, să te comporți așa la un show la care trebuie să muncești, nu să te prostituezi... Mi-era milă și de fetele alea care trebuie să îl suporte...”, ne-a spus în exclusivitate, imediat după ce a văzut comportamentul lui Florin Pastramă, Raluca Podea.

”Pot să spun că, acum, mă amuz copios. În primul rând, îi mulțumesc lui Brigitte că m-a scăpat de Florin Pastramă. E adevărat, doamna cu pricina, cu ani mulți de experiență în spate, a lucrat ca-n filme... Adică, pe când eu mai vorbeam cu Florin Pastramă, când erau deja la Ferma, am avut ocazia să vorbesc și cu Brigitte, ea știa cine sunt și, mai mult, îmi spunea doar cuvinte frumoase. Îi spunea lui ăsta că trebuie să aibă grijă de mine, să nu se uite după alte femei, ce mai, avea grijă... Dar ea își pregătea terenul și cum a pus gheara pe el, a acționat. Păi, parcă el era îndrăgostit de Otniela, a uitat-o imediat... Spune mult despre el, nu?”, spune, ironică din cale afară, Raluca Podea.

Brigitte Sfăt e la a patra căsnicie, Florin Pastramă e la prima

Brigitte se află la a patra căsnicie. Primul ei bărbat, Octavian Sfăt, a murit în 2002, apoi fostul manechin a fost partenera lui Ovidiu Torj, din 2006 până în 2010, pentru ca în 2013 să se mărite din nou, cu fostul mare tenismen Ilie Năstase, de care s-a separat anul trecut. Brigitte are doi copii, Robert (18 ani), din prima căsnicie, și Sara (10 ani), din căsnicia cu Ovidiu Torj. Mult mai puțin experimentat pare să fie Florin Pastramă care, deși trebuia să se însoare după participarea la show-ul tv cu logodnica lui de atunci, Raluca Podea, a cedat ”ispitei” și a decis să se căsătorească cu Brigitte Sfăt, el fiind la primul său mariaj.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate