Raluca Podea dă de pământ cu Florin Pastramă, aflat la „Ferma”: „Josnic și ieftin”

Raluca Podea nu îl poate ierta pe Florin Pastramă. Ce i-a transmis vedeta fostului său iubit, care în prezent este concurent în cadrul unei emisiuni TV.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere
La câteva luni de la despărțirea de Florin Pastramă, Raluca Podea rupe tăcerea. Vedeta a vorbit despre fostul său iubit, căruia i s-au aprins călcâiele după o concurentă de la „Ferma”.

Aceasta a dezvăluit în cadrul unui interviu că era împreună cu Florin în momentul în care acesta a plecat să participe la emisiune.

„Când a plecat în Ferma eram împreună! M-a sunat cu două zile înainte să înceapă emisiunea pe post şi era disperat. Îmi spunea: «Abia aştept să vin acasă, iubirea mea, să facem doi copii şi să avem familia noastră. Este foarte greu aici fără tine!» şi apoi, în secunda doi, a acceptat să facă pe marioneta pe acolo. Eu l-am respectat foarte mult, deşi nu a meritat. M-a vândut la primul colţ!”, a declarat Raluca pentru revista VIVA!.

Citeste si: Anunțul serii! Simona Gherghe, înlocuită de la emisiune: „Viitorul prezentator...”

Citeste si: Despărțire în showbiz! După ce a anunțat că este gay și are un iubit, Baldovin a rămas acum singur! Ce a făcut însă de ziua lui

Citeste si: După bătaia încasată la Milano, Florin Salam a făcut front comun cu mafioții: „Vă bat pentru că am bază pe ăștia. Vă sparg, să moară mama!”

Raluca Podea nu poate să îl ierte pe Florin Pastramă pentru că i-a făcut avansuri Otnielei

Otniela, una dintre participantele show-ului „Ferma” îi acceptă avansurile lui Florin Pastramă, îi urmează indicațiile și îi acceptă declarațiile de dragoste. Acesta s-a dat peste cap ca să îi organizeze o zi de naștere pe care să nu o uite niciodată. Mai mult decât atât, acesta a dezvăluit că și-ar dori să o prezinte pe Otniela mamei sale.

Raluca Podea a avut cuvinte dure la adresa fostului său iubit.

fara descriere

„Eu nu pot sa accept aşa ceva! Are un comportament josnic şi ieftin, dar bine că a ajuns acolo pentru că altfel nu ştiam cu cine stau de vorbă. Mai este si agramat. Eu l-am învăţat să vorbească civilizat, dar acesta este nivelul lui. Oricât te-ai strădui, nu poţi ridica un om fără voia lui”, a mai afirmat Raluca Podea în cadrul aceluiași interviu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate