Raluca Podea lămurește situația ei amoroasă după ce i-a dat papucii lui Florin Pastramă! ”Să nici nu mai aud de…”

Raluca Podea a decis, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, să vorbească despre viața ei amoroasă după ce, în urmă cu câteva luni, tot prin intermediiul nostru, i-a dat papucii, la modul cel mai serios, lui Florin pastramă, acesta fiind preocupat, la acea vreme, să o cucerească pe Otniela, chiar dacă, acum, a sfârșit în brațele mai cunoscutei Brigitte Sfăt.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Raluca Podea, de când i-a dat papucii lui Florin Pastramă este, așa cum era și de așteptat, una dintre cele mai ”vânate” domnișoare din showbiz, focoasa blondină fiind și subiectul unor știri mai mult sau mai puțin reale despre viața ei intimă.

Citeste si: Raluca Podea și Cornel Oană, cel mai nou cuplu din showbiz? Ce se întâmplă cu foștii lui Brigitte și Florin Pastramă

Citeste si: Raluca Podea, cuvinte grele pentru Florin Pastramă: „El nu poate face copii, e un specimen...”

Citeste si: Brigitte Sfăt nu a făcut o ”afacere” prea bună cu Florin Pastramă! Fosta iubită, dezamăgită complet de prestațiile din dormitor EXCLUSIV

Cu toate acestea, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, Raluca Podea a decis să spună adevărul despre situația ei amoroasă. ”Nu sunt cu nimeni în acest moment. Am avut nevoie de o perioadă în care să mă regăsesc pe mine, să mă bucur de viața de femeie singură, de familie, să mă ocup doar de fiul meu, așa că nu am fost interesată de bărbați. Am văzut și eu că lumea m-a cuplat cu diverși, că s-a vorbit de mine și de Alex Bodi, dar vă spun eu sigur, nu e nimic adevărat, nici nu îl cunosc personal pe domnul acela”, ne-a spus, în exclusivitate, Raluca Podea.

fara descriere

Mai mult decât atât, recunoaște blondina, ea nici nu mai vrea să audă de Florin Pastramă, bărbatul pe care l-a părăsit în momentul în care, la ”Ferma”, acesta era încă disperat să o cucerească pe Otniela. ”Nici nu mai vreau să aud de… acel, să-i spunem, om. S-a făcut de râs, lumea s-a lămurit cine e și ce poate el, așa că nu îi voi mai pronunța numele. A devenit suficient de cunoscut după ce s-a făcut de mirul lumii pe acolo, la Ferma”, ne-a mai spus Raluca Podea, recunoscând totodată că dorește ca Brigitte Sfăt să nu aibă un adevărat șoc în momentul în care îl va cunoaște pe Florin Pastramă, așa cum este el în realitate.

 

Raluca Podea i-a dat papucii lui Florin Pastramă prin intermediul WOWbiz.ro

”Nu pot să suport să văd ce a făcut el la tv. El s-a dus să muncească, nu să facă așa ceva. Adică, el s-a dus la ”Ferma” nu la ”Insula Iubirii”, totuși. Înțeleg că e show, dar e de neacceptat ce face el, să sară pe toate femeile din preajmă, să le pupe, să le pipăie. Nu ai cum, ca bărbat, să faci așa ceva. E un nimeni pentru mine începând din acest moment, nu mai există un asemenea personaj în viața mea. Aștept să se întoarcă de acolo, să clarificăm totul, să își ia niște lucruri de la mine și nu mai vreau să îl văd. M-a făcut de rușine, toată lumea știa că este logodnicul meu, iar eu nu pot să accept așa ceva. Nu pot să spun, pentru că nu vorbesc urât în public, cum îl văd acum. Dar mi-a dovedit că nu e bărbat, că nu e ce vreau eu de la un bărbat... să se spele pe cap cu el, să se ducă să  își vadă de viața lui, să tragă de alte femei, pentru mine nu mai e cale de întoarcere... Nu ai cum tu, un nimeni, să faci așa ceva, să te comporți așa la un show la care trebuie să muncești, nu să te prostituezi... Mi-era milă și de fetele alea care trebuie să îl suporte...”, ne-a spus în exclusivitate, la acea vreme, Raluca Podea. Mai mult decât atât, reporterii WOWbiz.ro au aflat primii de la Raluca Podea că, de fapt, aroganțele lui Florin Pastramă se bazează pe vorbe goale. ”Nu a avut niciodată bani, niciodată nu făcea cinste prin cluburi, dar îi place să se laude cu banii altora. Așa cum a făcut și acum, a făcut cinste pe banii show-ului”, ne-a mai spus Raluca Podea.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate