Raluca și Ricardo de la Puterea Dragostei s-au despărțit: ”Nu îmi pare rău”

Raluca a vorbit în platoul Teo Show despre relația cu Ricardo de la Puterea Dragostei.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

Raluca a vorbit despre relația sa cu Ricardo de la Puterea Dragostei.

”Din vacanță am realizat că noi suntem complet diferiți și ne plac total diferite lucrur. În Turcia nu am reușit să ne întâlnim și să ne cunoaștem. El își dorea să facă activități, eu voiam să stau. Așa am ajuns să... Ne-am dat seama că nu suntem compatibili”, a

”Non-stop să stau cu el, să-mi petrec timpul cu el, el voia să călătorească mult, eu voiam să stau să mă relaxez. Certurile au început să apară de când eram în Turcia și relația noastră nu a mai funcționat. Înainte să vin aici la Teo Show, ne certaserăm (n.r. data trecută). Dacă o să ajung să mă îndrăgostesc de cineva... depinde cum o să simt și ce o să simt în momentul respectiv. Trebuie să se completeze cu mine. Degeaba face niște lucruri și le face forțat”, a continuat Raluca la Teo Show.

”Nu depinde de mine. A fost din partea amândurora. Eu am stat pe telefon foarte mult, nu mai eram focusată pe relație, am început să nu mai fim atrași unul de altul. A fost declicul acesta din Turcia. În ultima zi din Grecia am zis că asta va fi ultima zi când vom mai fi împreună. Eu i-am spus să mergem acasă, înainte cu o zi. I-am zis să plecăm acasă, dar nu a vrut. Am rămas prieteni, am putut comunica. Nu am prea povestit. Nu îmi pare rău. Nu (n.r. relație în prezent)”, a mai spus Raluca.

Ricardo: ”Îmi pare rău”

”Probabil că așa a fost de la bun început, dar ne-am păcălit noi. Am ajuns să ne trezim, să ne dăm seama, să ne certăm în fiecare zi. Jumătate așa, jumătate așa. Mai întâi a fost chimie, apoi sentimente și s-a dus din iubire. Din 7 zile, 6 zile a stat pe telefon. M-a deranjat. Primul ar fi că nu lăsam, eram încăpățânați; principiile vieții și plecarea în America. Eu sunt convins că și eu am rănit-o cu plecarea mea și îmi pare rău, dar așa a fost să fie. Ieri am avut o problemă și chit că nu mai vorbea cu mine, am zis să o sun. Din cauza asta am și blocat-o”, a spus Ricardo.

Raluca, replică în direct

”Pusesem ceva pe Instagram, i-am dat tag și de acolo m-a blocat. Nu am vorbit de trei zile noi doi, de când am venit din Grecia. Am rămas prieteni. I-am zis că ”O să recunosc, că ne-am despărți”. Nu ne-am căutat. O dată ne-am întrebat ce facem. Niciodată nu o să-l mai caut. Ideea e că niciodată nu o să fac așa. Relația a ajuns la sfârșit, nu a mai existat atracție”, a replicat Raluca.

Raluca, în prezent, și-a reluat relația cu fostul ei prieten: ”Plecăm la Cluj”.

”Te-a cerut sau nu în astea patru zile?”, a întrebat-o Bursucu.

”Nu”, a răspuns Raluca.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate