Ramon de la Masterchef și-a scos apartamentul la vânzare pentru tratamentul de cancer! Situație teribilă pentru familia bucătarului, după moartea acestuia

Situația devine tot mai complicată pentru familia lui Ramon Chicireanu, concurentul de la Masterchef, care a murit de cancer limfatic.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Situația devine dramatică pentru familia lui Ramona Chicireanu, concurentul de la Masterchef care a murit ecent, după o luptă teribilă cu cancerul. Pe lângă drama uriașă pe care o trăiesc soția și cei trei copii ai chefului, lucrurile nu stau bine nici pe plan economic pentru aceștia.

37.000 euro pentru un apartament cu două camere într-un cartier rezidențial

fara descriere

Ramon Chicireanu a aflat cu câteva luni în urmă că boala a recidivat. În urmă cu doi ani, el suportase un tratament chinuitor și scump în Germania. În această iarnă, el și soția lui au vândut un apartament cu două camere într-un cartier nou din Iași, pentru a putea suporta financiar cheltuielile adiacente unei noi deplasări în Germania, pentru a relua tratamentul. Conform anunțului, imobilul a fost scos la vânzare cu 37.000 euro. În paralel, apropiații lui Ramon au încercat să strângă bani din donații, însă apelul lor a ajuns public destul de târziu. La doar câteva zile, fostul concurent a murit.

Citeste si: Drama infinită pentru familia lui Ramon, fostul concurent de la Masterchef, mort în Germania! ”Copilașii nu au apucat să-și ia rămas bun”

Citeste si: Durere cumplită pentru soția lui Ramon de la Masterchef. Bărbatul a murit lângă ea, la un spital din Germania! ”E sfâșietor! Plângea întruna”

Citeste si: Restaurantele și shaormeriile, afectate de coronavirus! Brigitte Sfăt se plictisește la fast-food-ul ei REPORTAJ EXCLUSIV

Citeste si: Restaurantele și shaormeriile, afectate de coronavirus! Brigitte Sfăt se plictisește la fast-food-ul ei REPORTAJ EXCLUSIV

Probleme din cauza COVID-19

fara descriere

Epidemia COVID-19 nu a făcut decât să complice și mai mult lucrurile. Conform WOWbiz.ro, repatrierea trupului neînsuflețit al lui Ramon a devenit extrem de complicată, pentru că autoritățile din Germania, acolo unde sunt aproape 15.000 de cazuri de coronavirus, au întârziat cu procedurile. Asta în condițiile în care cursele aeriene sunt tot mai puține iar granițele se tot închid.

fara descriere

Ramon Chicireanu avrea doar 37 de ani și a devenit celebru prin apariția la show-ul culinar ”Chefi la cuțite”. Cei care l-au cunoscut spun despre el că era o persoană extrem de pozitivă și că a fost optimist până în ultima clipă.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate