Ramona, accidentare gravă în casa Puterea Dragostei! Totul ar fi fost pus la cale de Ella

Ramona de la Puterea dragostei s-a accidentat la picior. Ella a fost cea care a plănuit jocul dintre fete, care a dus la accidentarea Ramonei.

Distribuie pe:

Autor: I.N.

Ramona, accidentare gravă în casa Puterea Dragostei! Se pare că totul a fost pus la cale de Ella


In articol:

Accident de proporții în casa Puterea Dragostei: Ramona și-a luxat piciorul.

Se pare că nu a luat nimeni în serios accidentul lui Marius, iar acum altcineva are de îndurat suferințe mari la Puterea Dragostei.

Ramona a dat explicații fanilor, pe pagina ei de instagram. Aceasta a povestit cum au început un joc, iar la un moment dat, a alunecat și și-a luxat piciorul.

Ramona, accidentare gravă în casa Puterea Dragostei! Se pare că totul a fost pus la cale de Ella

Aparent, Ella a fost cea care a propus jocul, iar acum rpietena ei are de suferit: Uitați ce se întâmplă când prietenele tale te roagă să te joci cu ele pe scări. Să dați cu ulei, cu pur și apoi să vă dați cu saci de plastic”, a spus Ramona de la Puterea Dragostei contul ei, la vremea respectivă. Mai mult, concurenta a menționat și faptul că vrea să și plece din show, doar așteaptă ca aeroportul din Istanbul să se deschidă, să se poată întoarce în Germania, acolo unde locuiește de ceva timp, și unde se află acum băiețelul și părinții ei.

Citeste si: Cifră record pentru România. 95.000 de persoane, la graniță

Citeste si: Lino Golden face schimbări majore! Se vede că Alex Velea este mentorul lui

Citeste si: Bobină, un cunoscut interlop din Giurgiu, a murit pe loc după ce a intrat cu skijetul într-o barjă

Videoclipul în care a fost surprinsă accidentarea Ramonei

Surse din preajma Ramonei susțin că ea nu va pleca deloc din Istanbul, așa cum s-a vehiculat, ci, în acest moment, chiar se simte foarte bine. "Din fericire, a fost doar o entorsă, nimic grav. Am mers la spital, cu ea și medicii i-au fixat ligamentul fixat cu o fașă, a stat la pat, cu pungi de gheață o perioada, dar acum pericolul a trecut. Se simte bine și s-a refăcut glezna miraculos. Nu se pune problema să plece din show, dimpotrivă este mai sănătoasă că niciodată ", a spus Ella, prietenă și colegă de camera, direct de la Istanbul.

Ramona, accidentare gravă în casa Puterea Dragostei! Se pare că totul a fost pus la cale de Ella

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate