Ramona Bădescu a încasat critici dure după ce a devenit mamă la 51 de ani. „Mulți au spus că aș fi putut fi bunică”

Ramona Bădescu a vorbit la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” care a fost reacția societății când a devenit mamă la o vârstă înaintată.

Autor: Anastasia Rebeca

In articol:

Invitată la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Ramona Bădescu a spus cum este văzut în societate faptul că este mamă la 51 de ani. 

Ramona Bădescu, despre faptul că este mamă la 51 de ani

Ramona Bădescu a dezvăluit, în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, care este părerea societății despre faptul că este mamă la 51 de ani

, dar și despre cât de mult o afectează vorbele celor din jur despre acest subiect.

Citeste si: Prima imagine cu băiețelul Ramonei Bădescu. „Fiul meu e bucățică ruptă din tatăl lui”

Întrebată de moderatoarea emisiunii, „ V-ati simțit vreodată judecată de societate pentru că ați devenit mamă la 51 de ani?”, Ramona Bădescu a mărturisit că este o fire liberă și că, deși repectă părerile oameniilor din jurul ei, nu se lasă afectată de aceste vorbe. 

Totodată, actrița recunoaște că este un lucru minunat faptul că este mamă, iar dacă rămânea însărcinată la 20 de ani acum putea fii considerată bunică sau, de ce nu, chiar străbunică. Cu această ocazie, Ramona Bădescu a sfătuit toate femeile să nu-și piardă speranța și să încerce în orice moment al vieții să devină mamă.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Ramona Bădescu a dezvăluit la „40 de întrebări cu Denise Rifai” cum a fost văzută de societate ca mamă la 51 de ani

„Nu. Tatăl meu m-a învățat să respect părerile oameniilor, dar nu m-am simțit judecată, pentru că sunt o fire liberă, și cred că știu ceea ce fac și plătesc pentru acțiunile mele. Aici nu am hotărât eu, ci Dumnezeu să-mi dea acest copil. Aș fi dorit mult mai devreme, dar nu a fost momentul, momentul în care m-am relaxat și am zis „Gata nu se mai poate!”, a intervenit și a apărut Ignazio.

În societate e normal, poate să zică, mulți au spus că aș fi putut fi bunică, eu pot să spun că aș fi putut fi chiar străbunică, dacă aș fi făcut pe la 20 de ani un copil, dar nu există o vârstă la care să fii mamă sau nu poți fii judecată pentru că ești sau că devi mamă. E un lucru atât de frumos și minunat, e lucru cel mai important din viața mea, iar eu sfătuiesc ca toate fetele să aibă încredere și să creadă în Dumnezeu, pentru

că se poate întâmpla un miracol.”, a spus Ramona Bădescu.

Ramona Bădescu este stabilită de mulți ani în Italia, unde locuiește cu viitorul ei soț, Fabio Cali. Pe 17 martie 2019, cei doi au devenit părinți pentru prima dată, atunci când băiețelul lor, Ignazio, a venit pe lume. Actrița îl descrie pe micuțul de doi ani o copie fidelă a bărbatului care o cucerește în fiecare zi.

„Ignazio este foarte pedant dar foarte ambițios, este exact așa cum este zodia lui de Fecioară. Încerc să vorbesc cu el și în italiană dar și în limba română, în engleză. Fiul meu e bucățică ruptă din tatăl lui.

Citeste si: Ramona Bădescu a dezvăluit care este cea mai arzătoare dorinţă a ei! Pentru ce se roagă artista: "Mi-aș mai dori..."

De la mine a luat rotunjimea feței, dar ochii, fruntea și structura corpului sunt de la tatăl lui. Atunci când îl țin în brațe, am impresia că îl țin în brațe pe tatăl lui când era bebeluș” a declarat Ramona Bădescu. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies