Ramona, colega lui Dani Oțil, a divorțat: "Îl iubesc prea mult!"

Ramona, colega de emisiune a lui Dani Oțil, nu a vrut să divorțeze, deși soțul ei i-a cerut separarea.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

UPDATE: Ramona de la Neatza a divorțat! 

Asistenta de televiziune a acceptat până la urmă dorința soțului ei și a semnat actele de divorț. După o perioadă în care a luptat pentru a-și salva căsnicia, tânăra asistentă de la matinal Ramona Olaru a devenit femeie liberă. 

 

“Ramona a făcut totul pentru a-și salva căsnicia. A făcut tot ce a ținut de ea și nu de acum, ci luptă de mai mult timp, însă după multe încercări și-a dat seama că nu se mai poate și a luat decizia de a divorța, pentru că Ramona a decis asta și nu el. Pur și simplu nu se mai înțelegeau, au evoluat diferit și nu este vorba nici pe departe de infidelitate, așa cum lasă presa să se înțeleagă. Ramona este bine în prezent. S-a obișnuit cu ideea. Știe că a făcut tot ce ținea de ea pentru a-și salva căsnicia și este împăcată cu situația”, au declarat apropiații Ramonei, citați de revista Unica.

 

Ramona de la matinalul prezentat de Răzvan Simion și Dani Oțil are probleme în căsnicie.

Soțul Ramonei, Bogdan, vrea să divorțeze! Asistenta de televiziune pare decisă însă să lupte pentru a-și salva mariajul și să își recâștige partenerul de viață. O bună prietenă a Ramonei Olaru a dezvăluit că tânăra refuză să semneze actele de divorț.

Ramona, colega lui Dani Oțil, refuză să divorțeze

fara descriere

"El vrea divorțul, dar eu nu vreau. Îl iubesc prea mult", i-a spus Ramona prietenei sale, potrivit jurnaliștilor de la Cancan.

”Totul e o nebuloasă. După ce, în urmă cu câteva zile, au decis să pună capăt mariajului de comun acord și au hotărât să divorțeze la notar, acum pare că totul s-a schimbat între cei doi”, a mai declarat o sursă apropiată Ramonei, asistenta lui Răzvan și a lui Dani.

Recent, s-a aflat că Bogdan a decis să se despartă de Ramona, invocând se pare infidelitatea asistentei de televiziune. Ramona Olaru povestea într-un interviu mai vechi că ea și soțul ei sunt foarte diferiți.

Citeste si: Ce face, în fiecare dimineață, Dani Oțil cu iubita lui! ”Miss Funduleț” îl ține în formă pe matinal

Citeste si: Dani Oțil și iubita lui, Gabriela, nu se mai ascund! Cum au fost fotografiați împreună: ea deasupra, iar el...

Citeste si: Dani Oțil și-a făcut de cap cu iubita lui, iar apoi s-a și lăudat cu isprava sa

”Soțul meu e la polul opus față de mine. Nu îi place să socializeze. El e mai timid, e mai tăcut. Eu l-am cucerit pe el pentru că asta e de așteptat la mine, iar asta pentru că toate lucrurile se întâmplă pe dos la mine. Eu l-am agățat pe el la mare. (…) Au trecut câțiva ani până la starea civilă, mai exact vreo doi, care au fost ca orice relație, cu bine cu rău, ba eram, ba nu eram. (…)

Amândoi suntem geloși. Ultima oară ne-am certat pentru că el este antisocial și a pornit mare scandal. Nu îl iert dacă mă înșală. Înseamnă că vrea altceva. Dacă e să fie cu altcineva înseamnă că vrea altceva și atunci de ce să mai vreau să stau cu omul acela lângă mine?”, spunea Ramona Olaru. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate