Ramona de la Clejani, la un pas de moarte: „M-a lăsat să mor ca pe un câine...”

Ramona de la Clejani, la un pas de moarte. Ce spune fiica ilegitimă a lui Ioniță de la Clejani.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

Ramona din Clejani a trecut prin clipe cumplite. Deși frații săi aveau parte de un trai lipsit de griji, fiica ilegitimă a lui Ioniță de la Clejani a avut parte de o viață cu multe lipsuri, iar acest lucru a marcat-o.

Tânăra a dezvăluit în urmă cu opt ani, când s-a aflat cine este, ce viață grea a dus:

„M-a lăsat să mor, m-a lăsat ca un câine să mă perpelesc, eu mă rugam la Dumnezeu să îmi ia zilele”, spunea, acum 8 ani, Ramona, pentru o emisiune TV.

Citeste si: Promo Puterea dragostei 16 mai. Roxana o loveşte pe Ana, Bianca se desparte de Bobicioiu, Mantea stă de vorbă cu mama lui Jador

Citeste si: Doliu în cinematografie! Un cunoscut actor din Thor și Terminator a murit

Citeste si: Ramona de la Clejani a făcut un copil cu un manelist! Abia după ce a născut a aflat că el era însurat cu alta

Din această cauză, Ramona a fost la un pas de sinucidere.

„Eu voiam să mă sinucid, m-a călcat în picioare cum a vrut el, mai bine ma nășteam moartă dupa el”, a mai spus Ramona.

Ramona de la Clejani a făcut un copil cu un manelist însurat


Ramona de la Clejani a povestit că tatăl celei de-a treia fetiţe nu se ocupă deloc de creşterea ei.

M-am despărţit de fostul soţ, cu care am fetiţele mari, şi am încercat să-mi refac viaţa. Acest băiat, când am început eu să vorbesc cu el, era în top. De atunci am tot ţinut legătura cu el, m-am ataşat de el cu timpul. Câteva luni mai târziu, a venit pe lume fetiţa care acum are doi ani şi jumătate. A venit fetiţa asta mică. O cresc mai mult eu, el nu are treabă", a povestit Ramona de la Clejani într-o emisiune.

„Gabriela Maya o cheamă pe fetiță. Are doi ani jumătate. Am trei fetițe pe care le divinizez. Nu își asumă, dacă el a intrat în horă cu mine să joace. Eu știu ce înseamnă să crești fără tată. Am fost ajutată de toată România să îmi fac o căsuță să trăiesc cu fetițele mele și cu fostul soț. Nici acum nu am divorțat", a mai declarat Ramona de la Clejani la TV.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate