Vedete

Ramona Gabor a dat cartile pe fata! Sora Monicai a recunoscut ca este indragostita si ca vrea sa se marite

Ramona Gabor s-a stabilit de ani buni deja in Dubai, loc in care a reusit sa se impuna atat ca model, cat si ca femeie de afaceri. Mai mult chiar, de cand este in micutul, dar bogatul emirat arab, sora mai mica a Monicai Gabor duce o viata de lux si, in plus, traieste si o poveste de dragoste cat se poate de serioasa.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

De curand, Ramona Gbor a decis sa dea cartile pe fata cu privire la viata ei personala. Asa ca, intr-o postare pe contul ei de socializare, a inceput sa vorbeasca cu fanii ei despre relatia pe care o are si despre ce isi doreste de la viitor.

Si,la intrebarile insistente care i-au fost puse, Ramona Gabor a recunoscut ca iubeste. “Nu sunt maritata si nici insarcinata”, a explicat ea, la inceput. Apoi, pentru a satisface toate curiozitatile fanilor ei, sora mai mica a Monicai Gabor a recunoscut ca isi doreste sa se marite. “Da, imi doresc o familie, ador copiii si da, sunt intr-o relatie”, a spus Ramona Gabor.
Evident, sora mai mica a Monicai nu a vrut sa dea mai multe detalii despre barbatul pe care il doreste, dar reporterii Wowbiz.ro au aflat cate ceva despre acesta. Astfel, spun sursele noastre, el este unul dintre motivele pentru care Ramona Gabor merge regulat in Statele Unite, barbatul pe care il iubeste este plin de bani si ii face toate poftele, dar, momentan, nu vrea sa se afiseze cu frumoasa bacauanca din cauza ca este  persoana extrem de distreta si, astfel, ar atrage atentia asupra lui, ai ales ca satena este, oarecum, cumnata unui barbat aflat in atetia ziarelor de peste Ocean, Mr. Pink.
Mai mult, relatia dintre Ramona Gabor si misteriosul om de afaceri american duireaza de aproape patru ani si, ne-au mai precizat sursele noastre, a fost dragoste la prima vedere.

Galerie foto