Vedete

Ramona Gabor, în doliu! Sora Monicăi a făcut anunţul în urmă cu puţin timp: ”Mi-a rupt inima...”

La scurt timp după ce Anastasia Cecati a murit, după ce a fost înjunghiată chiar de soţul ei, care mai apoi s-a sinucis, a îndoliat-o pe Ramona Gabor, care n-a ezitat să facă public un mesaj emoţionant.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Ramona Gabor, în doliu! Sora Monicăi a făcut anunţul în urmă cu puţin timp: ”Mi-a rupt inima...”
icon photo
 
 
Anastasia Cecati, o actriţă în vârstă de 31 de ani şi soţul ei deveniseră părinţi în urmă cu doar trei săptămâni. Tânăra a fost înjunghiată în zona gâtului, iar mai apoi soţul ei s-a aruncat de la etajul şapte. Ramona Gabor era prietenă cu actriţa, fapt pentru care la scurt timp a făcut public un mesaj emoţionant. "Tragedie teribilă! Atât de frumoasă, întotdeauna acolo să ajute şi să dea un sfat! Mi-a rupt inima vestea că tu nu mai eşti printre noi. O să fii întotdeauna în gândurile mele! Odihneşte-te în pace, îngerule!", a sris Ramona Gabor. 
Crimă şocantă în Republica Moldova, weekend-ul trecut, după ce un bărbat s-a aruncat de la etajul 7 al unui bloc din Chişinău, iar soţia acestuia a fost găsită moartă, cu gâtul tăiat. După o serie de mai multe verificări, poliţiştii au făcut public numele femeii ucise. Este vorba de Anastasia Cecati, model şi cunoscută actriţă. Femeia avea doar 31 de ani. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune