Randi, pe urmele trupei Phoenix! Cum interpretează el hit-ul ”Fată verde”

Randi lansează o nouă reinterpretare a piesei făcute celebre de trupa Phoenix, ”Fată Verde”, artistul făcând o adevărată campanie în direcția relansării pieselor care au făcut istorie în România.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere


In articol:

Randi lansează cea de-a șasea piesă din seria #ȘlagăreFamous și le oferă fanilor săi o nouă ocazie de a-l descoperi într-un alt context muzical, dar și de a se bucura de piese celebre, într-o nouă interpretare.

Citeste si: Juno lanseaza „Lumina”, prima piesa de pe EP-ul „Demonii”

Citeste si: Lili Sandu este însărcinată pentru prima dată: „Într-adevăr un miracol...”

Citeste si: Joaquin Phoenix, între starurile arestate la Washington în timpul protestelor pentru climă

De această dată Randi a pregătit o versiune specială după „Fată verde” a trupei Phoenix, cu noi accente care se regăsesc în versurile compuse de el. „Am reprodus piesa și am păstrat doar refrenul, iar prin strofele compuse de mine am creat o poveste diferită, pornind de la inspirația piesei originale Phoenix: aceea a unei fete care se caută pe ea însăși și care poartă în ochi o neîmplinire a iubirii pe care o simte pentru un el”, spune Randi.

fara descriere

Printre alte melodii reinterpretate din cadrul campaniei lui Randi se numără ”Copacul” de Aurelian Andreescu și ”Nici o stea”, un tribut adus Laurei Stoica. De altfel, Randi a explicat de ce a pornit această campanie de reinterpretare a melodiilor care au făcut istorie în România. ”Totul a plecat de la dorința de a aduce muzica părinților noștri în atentia publicului mai tânăr, mai ales că a fost o perioadă extraodinară din acest punct de vedere, cu piese foarte bune și artiști pe care eu îi admir foarte mult”, explică Randi.

 

Randi pregătește, de asemenea, și o piesă proprie, despre care va vorbi în curând.

Cine este Randi?

Randi este un artist autohton cunoscut și declară despre el că încearcă să ducă un stil de viață sănătos. Într-un interviu, Randi a spus că merge la sală de peste șapte ani în fiecare zi. Mai mult, Randi este unul dintre bărbaţii din showbiz care apreciază naturaleţea. Randi a declarat chiar că nu preferă femeile cu operații estetice, chiar dacă ar putea cuceri orice domișoară cu aspectul lui fizic de invidiat.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate