Vedete

Rapper-ul american ACE HOOD vine la cel mai tare club din Capitala. "Dorim sa continuam seria surprizelor"

ACE HOOD vine la Nuba. Artistul este unul dintre cei mai indragiti rapperi din SUA.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Joia aceasta, 20 septembrie, cea mai râvnită petrecere îl va avea drept special guest pe ACE HOOD ! Acesta va susţine un show incendiar la NUBA Summervibes, terasa de pe malul lacului Herăstrău din Nordul Capitalei.

Ace Hood, pe numele sau real Antonie McCollister, este un rapper american în vârstă de 30 ani, cunoscut în toată lumea pentru piesele sale precum “Bugatti”, în colaborare cu Rick Ross şi Future sau “Hastle Hard”, piesă interpretată alături de Rick Ross şi Lil Wayne.

Dorim să continuăm seria surprizelor cu care ne-am obişnuit clienţii din toată ţara, pe perioada verii la NUBA Beach Club, şi în locaţiile noastre din Bucureşti. Ace Hood este primul nume mare al sezonului de toamnă - iarnă ce va concerta în locaţia Nuba din parcul Herăstrău, pentru clienţii noştri români şi străini ce ne vizitează în număr tot mai mare.” Director General, Nuba Group.

Grupul NUBA deţine în momentul de faţă 4 locaţii: 2 club - restaurante, Nuba şi #NubaSummervibes, in Bucureşti, locaţia de la malul Mării Negre, NUBA Beach Club şi braseria din centrul capitalei, NUBA Cafe.

În ultimul an, la iniţiativa NUBA Group, publicul român a avut privilegiul de a-i asculta şi vedea live pe unii dintre cei mai faimoşi artişti din lume, nume mari precum Paris Hilton, Rick Ross, Jason Derulo, Antonis Remos, Gianluca Vacchi, Gipsy Kings şi Jean Roch dar şi cei mai apreciaţi artişti români cum ar fi Delia, Antonia, Horia Brenciu sau Loredana.
 

Galerie foto