Rareș Bogdan și-a ieșit din minți: „Dacă v-ar mânca inima câinii...”

Rareș Bogdan a lansat un comentariu acid destinat speculanților care au dorit să facă profit după urma dezastrului provocat de COVID-19.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

Rareș Bogdan și-a ieșit din minți: „Dacă v-ar mânca inima câinii...”

În cadrul unui editorial scris pe Digi24, în cadrul rubricii Agora, Rareș Bogdan lansează un atac dur, fără precedent, asupra celor care au dorit, cu orice preț, să facă bani în situația de față, când Coronavirus ne amenință cu un dezastru fără proporții. 

Rareș Bogdan: Meritați să putreziți în închisori

„Vă doresc faliment și șomaj, speculanților! Dar să nu veniți apoi să plângeți, căci meritați să putreziți în închisori! Faceți trafic cu nenorocire, luați pensionarilor, familiilor cu copii, nevoiașilor de toate felurile, speranța, le sporiți temerile că ar putea muri de foame! Nu aveți niciun dram de suflet?

Dacă v-ar mânca inima câinii, cum urla de durere Poetul transformat în nebun doar deoarece a avut curaj, și tot ar fi puțin!

Speculanților, ați simțit că se apropie de toți prăpastia și ați decis că trebuie să cadă doar cei mai oropsiți? Nu aveți mame, copii, bunici?

Continuarea o puteți citi aici

Citeste si: E oficial! Măsuri din ce în ce mai drastice. Riști 9 ani de închisoare dacă faci asta

Citeste si: Breaking News. A murit Paul Goma. Fusese infectat cu Coronavirus

Citeste si: Un medic din Spania plânge în hohote, în fața camerei: "Ni s-a spus să-i lăsăm să moară pe cei bătrâni"

 

Unde trăiți voi, cei care ați renunțat la ultima fărâmă de omenie? Cine v-a transformat pe voi în semizei? (....)

Nu veți mai fi considerați niciodată oameni, ci niște câini turbați! Vei avea și voi nevoie de ajutor, dar vi se va întoarce spatele. Aveți vecini, prieteni, cunoscuți! Aveți copii care riscă să fie priviți cu suspiciune de colegii lor. Îi condamnați la izolare! Vreți să li se pună ștampila de „copilul speculantului” și să nu mai poată scăpa o viață de ea? ”, este o parte a editorialului semnat de politicianul PNL. 

Autoritățile au confiscat, în urma mai multor percheziții, sute de mii de produse care au fost donate către spitale și unitățile care se pot folosi pentru a ajuta cetățenii. 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate